مطالب مرتبط:
هشدار نسبت به تبعات تورمی تک نرخی شدن ارز / قدرت خرید مردم تا 40 درصد کاهش می یابد
هشدار نسبت به تبعات تورمی تک نرخی شدن ارز / قدرت خرید مردم تا 40 درصد کاهش می یابد
پیشرفت بیش از 84 درصد در ساخت جکت میدان گازی فرزاد ب طی 14 ماه
12 درصد داوطلبان شورای شهرهای مازندران را بانوان تشکیل می دهند
فرماندار قم: ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر 110 درصد رشد داشته است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 دی 1404 ساعت 10:252026-01-20پزشكي

90 درصد مردم غزه آواره شده اند


یک مقام پزشکی فلسطینی با اشاره به ازدحام شدید در داخل چادر های آوارگان در غزه و نبود تهویه مناسب نسبت به شیوع انواع بیماری ها در غزه هشدار دادو گفت: - یک مقام پزشکی فلسطینی با اشاره به ازدحام شدید در داخل چادر های آوارگان در غزه و نبود تهویه مناسب نسبت به شیوع انواع بیماری ها در غزه هشدار دادو گفت: 90 درصد از ساکنان این شهر آواره شده اند و اکثر آنها در اردوگاه های شلوغ زندگی می کنند و فاقد ابتدایی ترین امکانات زندگی سالم هستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، ایمن ابو رحمه ، رییس اداره پیشگیری وزارت بهداشت در غزه گفت: در بحبوحه فروپاشی ساختار بهداشت و درمان و وخامت شرایط معیشتی و زیست محیطی به ویژه با شروع زمستان و ادامه موج سرما، شیوع بیماری های تنفسی به یک خطر جدی تبدیل شده است.

وی گفت: 90 درصد از ساکنان غزه اکنون آواره شده اند و اکثر آنها در اردوگاه های شلوغ زندگی می کنند و این وضعیت به طور مستقیم در شیوع بیماری های تنفسی نقش دارد به ویژه اینکه وزارت بهداشت در حال حاضر از افزایش بی سابقه میانگین سالانه شمار مبتلایان به بیماری های ت تنفسی خبر داده است که منجر به ازدحام شدید در اورژانس ها و مراکز درمانی شده است، در حالی که بیمارستان ها از کمبود شدید تخت، خستگی کادر پزشکی و کمبود منابع لازم برای پاسخگویی رنج می برند.


برچسب ها: بیماری ها - بیماری - زندگی - آواره - بیماری های تنفسی - اردوگاه - آوارگان
آخرین اخبار سرویس:

90 درصد مردم غزه آواره شده اند

90 درصد مردم غزه آواره شده اند