مطالب مرتبط:
قالیباف: پیروی از منش حاج قاسم یعنی اولویت قرار دادن ایران به جای حزب و جناح، یعنی پیگیری برای حل مشکلات مردم/ شهید سلیمانی به ما آموخت که مقاومت نه تنها یک استراتژی، بلکه یک فرهنگ و ایمان است که پیروزی را تضمین می کند
تصویب کلیات لایحه الحاق ایران به معاهده دولت های عضو سازمان همکاری اسلامی درخصوص مجریان قانون مبارزه با فساد
دولت بزرگترین پالایشگاه ایران را می فروشد
انقلاب اسلامی آغاز «امت جدید» است / ملت ایران در آزمون بزرگ صبر، مقاومت و ولایت قرار دارد
دولت سهام خود در بزرگترین پالایشگاه ایران را می فروشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 22:102025-12-31بين الملل

دیپلمات پیشین ایران: اگر دولت سابق سوریه نیروی مقاومت محلی داشت، سقوط نمی کرد


دیپلمات پیشین ایران با بیان اینکه «اگر دولت سابق سوریه دارای نیروی مقاومت محلی بود، سقوط نمی کرد»، گفت: بشار اسد اجازه نداد چنین نیرویی در سوریه ایجاد شود و همه ی اتکای وی به ارتش سوریه بود که در نهایت دیدیم چه اتفاقی افتاد.

- دیپلمات پیشین ایران: اگر دولت سابق سوریه نیروی مقاومت محلی داشت، سقوط نمی کرد دیپلمات پیشین ایران با بیان اینکه اگر دولت سابق سوریه دارای نیروی مقاومت محلی بود، سقوط نمی کرد ، گفت: بشار اسد اجازه نداد چنین نیرویی در سوریه ایجاد شود و همه ی اتکای وی به ارتش سوریه بود که در نهایت دیدیم چه اتفاقی افتاد.

   به گزارش ایسنا، محمد فرازمند سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در ترکیه روز چهارشنبه و در نشست بزرگداشت سالگرد شهادت شهید سلیمانی و تجلیل از خبرنگاران جبهه مقاومت در سخنانی با بیان اینکه نیروی مقاومت در منطقه نیروهای نیابتی ایران نیستند، گفت: نیروهای مقاومت در منطقه از ایران دستور نمی گیرند و به صورت مستقل عمل می کنند.

وی در سخنان خود با تشریح تفاوت های نیروهای مقاومت با نیروهای نیابتی اظهار کرد: دستور کار اصلی نیروهای مقاومت در منطقه، ایستادگی در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی و طرح های آمریکاست.


برچسب ها: نیروی مقاومت - سوریه - مقاومت - نیروی - دیپلمات - ایران - سالگرد شهادت شهید سلیمانی
آخرین اخبار سرویس:

دیپلمات پیشین ایران: اگر دولت سابق سوریه نیروی مقاومت محلی داشت، سقوط نمی کرد

دیپلمات پیشین ایران: اگر دولت سابق سوریه نیروی مقاومت محلی داشت، سقوط نمی کرد