مطالب مرتبط:
مدیرکل دفتر انتخابات استانداری البرز: رسانه ها در انتخاب اصلح به مردم کمک کنند
ببینید | عنابستانی نماینده مجلس: اگر بخواهیم انتخاب کنیم اصلا مسئله حجاب اولویت کشور ما نیست؛ ما در 1401 اشتباه کردیم
بهترین مانیتورهای گیمینگ برای سال 2025: انتخاب های برتر و ویژگی های کلیدی
نادعلی: آیین نامه جدید انتخاب شهردار نگاه کلان ندارد
چای یا قهوه؟ انتخاب بهتر برای سلامت استخوان ها پس از یائسگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1404 ساعت 17:302025-12-23سياسي

انتخاب اصلح باید بر اساس تخصص، کارآمدی و توانمندی نامزد ها باشد


مدیرکل دفتر انتخابات سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری البرز گفت: رسانه ها باید با آموزش شاخص های انتخاب اصلح، به مردم کمک کنند تا صرفاً بر اساس هم حزبی، - به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز ،مریم اسماعیلی فرد، در جمع اعضای کمیته اطلاع رسانی انتخابات استان با قدردانی از همراهی فعالان رسانه ای اظهار کرد: خبرنگاران و اهالی رسانه استان البرز طی سال های گذشته نشان داده اند که فراتر از نقش خبری، به عنوان مشاوران امین مدیران نیز ایفای نقش می کنند و بسیاری از نکات و تذکرات رسانه ای، مانع بروز چالش برای سازمان ها و استان شده است.

  وی با اشاره به اهمیت راهبردی انتخابات برای نظام مردم سالار جمهوری اسلامی ایران افزود: انتخابات پیش رو از چند جهت دارای اهمیت ویژه است؛ نخست اینکه اولین انتخابات پس از دوره جنگ محسوب می شود و دوم اینکه به صورت تک موضوعی برگزار می شود در این انتخابات هر میزان مشارکت که رقم بخورد، حاصل برنامه ریزی و تلاش استان خواهد بود و نتایج آن تا چهار سال آینده در مدیریت شهری و محلی اثرگذار است؛ از این رو تمرکز اصلی ما بر افزایش مشارکت مردم است.

اسماعیلی فرد با تأکید بر نقش کلیدی کمیته اطلاع رسانی گفت: این جمع نباید صرفاً به انعکاس برگزاری جلسات بسنده کند، بلکه باید به اتاق فکر و استراتژی تولید محتوای انتخابات


برچسب ها: انتخاب - انتخابات - استان - رسانه - جمهوری اسلامی ایران - رسانه ای - البرز
آخرین اخبار سرویس:

انتخاب اصلح باید بر اساس تخصص، کارآمدی و توانمندی نامزد ها باشد

انتخاب اصلح باید بر اساس تخصص، کارآمدی و توانمندی نامزد ها باشد