مطالب مرتبط:
قاصد؛ روایت یک ماهواره بر ایرانی که از سکوت به مدار رسید
افتخار جدید برای ستاره مطرح ایرانی در فوتبال امارات + جزییات
افتخار جدید برای ستاره مطرح ایرانی در فوتبال امارات + جزییات
نمای ایرانی ـ اسلامی هویت طرح های جدید شهری گلستان را شکل می دهد
شهرکرد میزبان جشنواره پوشاک ایرانی اسلامی جهاندخت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1404 ساعت 09:402026-01-06سياسي

رصد لحظه ای ماهواره های ایرانی


سیگنال ها و پیام های 3 ماهواره پایا، ظفر و کوثر در مدار، دقیق و حساب شده است و مطابق پیش بینی ها، هر 3 ماهواره بر اساس کارکرد سنجشی عملکرد خوبی دارند و درحال رصد هستند.

- رییس سازمان فضایی ایران گفت: سیگنال ها و پیام های 3 ماهواره پایا، ظفر و کوثر در مدار، دقیق و حساب شده است و مطابق پیش بینی ها، هر 3 ماهواره بر اساس کارکرد سنجشی عملکرد خوبی دارند و درحال رصد هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، حسن سالاریه امروز با حضور در شبکه خبر، درخصوص وضع پایدار سه ماهواره پرتاب شده به فضا گفت: هر 3 ماهواره های ایرانی با ماهواره بر سایوز، 7 دی به مدار پرتاب و بر اساس سیگنال هایی که همان 7 دی در ساعت 9 شب بررسی شد، تزریق هر 3 ماهواره صورت گرفته بود و ارتباطات اولیه حاکی از سلامت عملکرد سه ماهواره بود.

وی افزود: البته در گزارش هایی که در سایت سازمان فضایی هم دیده شد در خصوص ماهواره پایا، اندکی سرعت دورانی ماهواره پس از پرتاب بالا بود که در یک هفته اخیر این ماهواره پایدار شد و هر 3 ماهواره شرایط خوبی دارند و در بازه زمانی یک تا 2 ماه اول فرایند تست مداری ماهواره آغاز می شود.

رییس سازمان فضایی کشور گفت: پایدارسازی ماهواره، کنترل حرارت و تصویربرداری ماهواره درحال رصد و ارزیابی است و تست زیر سامانه ها شروع شده و تامین و توزیع توان درحال برر


برچسب ها: ماهواره - سازمان فضایی - عملکرد - سیگنال - سازمان فضایی ایران - پیش بینی - ایران
آخرین اخبار سرویس:

رصد لحظه ای ماهواره های ایرانی

رصد لحظه ای ماهواره های ایرانی