مطالب مرتبط:
وزیر میراث فرهنگی:تکمیل طرح های گردشگری یزد در اولویت قرار دارد
تکمیل پروژه های زیرساختی فعلی در اولویت است/ اجرای پروژه های زیرساختی جدید ادامه دارد
اولویت بندی اجرای طرح نماز جماعت در روستاهای همدان
طرح های راه، آب، درمان و آموزش در اولویت اجرا هستند
شب نگاه ایرنا یزد؛ آتش سوزی یک مغازه در قاسم آباد تا تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام شهری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 دی 1404 ساعت 12:552026-01-08اقتصادي

تکمیل طرح های گردشگری یزد در اولویت قرار دارد


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از پروژه های مرمت بازار سنتی، برج و بارو های تاریخی و موزه بزرگ یزد بازدید کرد و با تأکید بر ضرورت تکمیل طرح ها و توسعه زیرساخت های گردشگری، - وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از پروژه های مرمت بازار سنتی، برج و بارو های تاریخی و موزه بزرگ یزد بازدید کرد و با تأکید بر ضرورت تکمیل طرح ها و توسعه زیرساخت های گردشگری، قول تأمین اعتبار و تسهیلات لازم را داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، بازدید وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از پروژه های مرمت و بهسازی بافت تاریخی یزد شامل بازار سنتی، طرح موزه بزرگ یزد، مرمت و احیای برج و بارو و حصار تاریخی، مرمت آرایه های سید رکن الدین و چند طرح مرتبط دیگر انجام شد.

این پروژه ها تاکنون با پیشرفت 65 درصدی و هزینه ای بالغ بر 70 میلیارد تومان در حال اجرا هستند.

دو طرح دیگر در حوزه سرمایه گذاری گردشگری با اعتباری حدود 9 همت نیز در استان یزد در دست اجراست که پیشرفت آنها به حدود 40 درصد رسیده است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ضمن بازدید از این طرح ها، قول تأمین اعتبار لازم برای تکمیل پروژه های مرمت و بهسازی و اعطای تسهیلات برای طرح های سرمایه گذاری گردشگری را داد.


برچسب ها: صنایع دستی و گردشگری - گردشگری - پروژه ها - صنایع دستی - تاریخی - پروژه - مرمت
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل طرح های گردشگری یزد در اولویت قرار دارد

تکمیل طرح های گردشگری یزد در اولویت قرار دارد