مطالب مرتبط:
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا (9 دی 1404)
شوک آمریکا به ایران و ونزوئلا: 10 فرد و نهاد زیر تیغ تحریم رفتند!
آمریکا تحریم های علیه ایران و ونزوئلا اعلام کرد
آمریکا: 10 فرد و نهاد مرتبط با «تجارت تسلیحاتی ایران و ونزوئلا» را تحریم کردیم
تحریم 10 فرد و نهاد مرتبط با ایران و ونزوئلا ازسوی آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 10:202025-12-31بين الملل

کوبا: اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را محکوم می کنیم


دولت کوبا اقدامات قهری یک جانبه دولت آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را مغایر با حقوق بین الملل دانست و تأکید کرد این اقدامات با هدف افزایش فشار و تشدید تجاوزها علیه 2 کشور انجام می شود.

- کوبا: اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را محکوم می کنیم دولت کوبا اقدامات قهری یک جانبه دولت آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را مغایر با حقوق بین الملل دانست و تأکید کرد این اقدامات با هدف افزایش فشار و تشدید تجاوزها علیه 2 کشور انجام می شود.

به گزارش ایسنا، برونو رودریگز وزیر خارجه کوبا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما اقدامات قهری یک جانبه جدیدی را که از سوی دولت ایالات متحده علیه ونزوئلا و ایران تحمیل شده است، رد می کنیم.

او ادامه داد: این اقدامات برخلاف حقوق بین الملل هستند و با هدف افزایش فشار و تشدید تجاوزها علیه هر دو کشور دنبال می شوند.

در روز سه شنبه وزارت خزانه داری آمریکا تحریم هایی را علیه چند شخصیت و چهره در ایران و ونزوئلا وضع کرد و مدعی شد که تهران و کاراکاس روابط تسلیحاتی دارند.

انتهای پیام


برچسب ها: اقدامات - حقوق بین الملل - ونزوئلا - علیه - آمریکا - بین الملل - ایران
آخرین اخبار سرویس:

کوبا: اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را محکوم می کنیم

کوبا: اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا و ایران را محکوم می کنیم