مطالب مرتبط:
بازگشت بیش از 2 هزار متر مربع اراضی ملی به بیت المال
رفع تصرف بیش از 2 هزار متر مربع اراضی ملی در بندر امام خمینی
نابودی بیت المال دستاورد اغتشاشگران در پرند+فیلم
زمان بازگشت سرمربی تیم ملی بسکتبال مشخص شد
ثبت نام 101 نفر برای کرسی شورای شهر در چناران، رادکان و سیدآباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 دی 1404 ساعت 11:552026-01-20اقتصادي

بازگشت بیش از 101 هزار متر مربع اراضی ملی به بیت المال در دزفول


رییس اداره راه و شهرسازی دزفول گفت: رفع تصرف فوری اراضی ملی به مساحت 101 هزار متر مربع در شهرستان به همت یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان انجام شد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد تقی سراجیان با اشاره به 2 مورد رفع تصرف فوری در شهرستان بیان کرد: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان به مساحت بیش از 101 هزار و 800 مترمربع با درایت نیرو های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.

وی ارزش این اراضی را بیش از 2 هزار و 270 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی در شهرستان این مساحت رفع تصرف در سطح شهرستان دزفول اجرا شد و اقدامات لازم به عمل آمد.

سراجیان اظهار داشت: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی دزفول با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت المال را کوتاه می کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می دهد.


برچسب ها: راه و شهرسازی - اراضی - اداره کل راه و شهرسازی - یگان حفاظت - اداره راه و شهرسازی - شهرستان - رفع تصرف
آخرین اخبار سرویس:

بازگشت بیش از 101 هزار متر مربع اراضی ملی به بیت المال در دزفول

بازگشت بیش از 101 هزار متر مربع اراضی ملی به بیت المال در دزفول