مطالب مرتبط:
ورود موج بارشی جدید از پنجشنبه/ کاهش دما در بیشتر استان ها
ورود موج بارشی جدید از پنجشنبه/ کاهش دما در این استان ها
بارش برف و باران در جاده های 19 استان کشور
بارش برف و باران 28 استان کشور را دربرمی گیرد
میزان بارندگی های کشور اعلام شد/ آخرین وضعیت سدهای کشور/ این استان در صدر استان های کم بارش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 دی 1404 ساعت 10:552025-12-29اجتماعي

بارش های جدید از پنجشنبه / افت دما در اغلب استان ها


با توجه به بارش برف در ارتفاعات البرز و زاگرس طی پنج روز آینده، وقوع پدیده بهمن در این مناطق دور از انتظار نیست.

طی سه روز آینده، - در نیمه شرقی کشور، شمال غرب، مرکز و استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز، در بعضی ساعات وزش باد شدید پیش بینی می شود.

رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، ضمن پیش بینی تداوم بارش ها تا چهارشنبه (10 دی ماه) و خروج سامانه بارشی فعلی ازسمت نوار شرقی، از ورود موج بارشی جدید خبر داد.

بارش برف و باران، وزش باد شدید موقت صادق ضیاییان در گفت وگو با ایسنا درباره پیش بینی کلی وضعیت جوی امروز تا 5 روز آینده (8 تا 12 دی ماه) اظهار کرد: بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری امروز (8 دی ماه) سامانه بارشی در بیشتر مناطق به جز نیمه شرقی اصفهان، قم، یزد و جنوب خوزستان فعال است و سبب بارش برف و باران، وزش باد شدید موقت، در استان های جنوبی رعد و برق، در نقاط مستعد موجب تگرگ و در گردنه ها و مناطق کوهستانی با کولاک برف همراه می شود.

این وضعیت روز سه شنبه (9 دی ماه) نیز در غالب مناطق به جز نیمه غربی کرمانشاه، ایلام، جنوب فارس و استان هرمزگان ادامه می یابد.

وی در ادامه گفت: در روز چهارشنبه (10 دی ماه)، در نواحی نوار شرقی خراسان رضوی و جنوبی بارش پراکنده رخ خواهد داد وسپس سامانه بارشی از کشور خارج می شود.


برچسب ها: وزش باد شدید - بارش - وزش باد شدید موقت - پیش بینی - سامانه بارشی - باد شدید - استان ها
آخرین اخبار سرویس:

بارش های جدید از پنجشنبه / افت دما در اغلب استان ها

بارش های جدید از پنجشنبه / افت دما در اغلب استان ها