مطالب مرتبط:
تانکر گاز پروپیلن، حادثه ساز و مهمان ناخوانده یک خانه در مشگین شهر
حادثه رانندگی در استانبول/ 5 کشته و 6 مصدوم
مرگ 2 نفر دستاورد حادثه رانندگی در جاده قم به جعفریه
لغزنده بودن جاده های استان سمنان در پی بارش باران
تصاویر/ دیدار معاون تبلیغ استان کرمان با عوامل هنرستان فنی وحرفه ای امام خمینی(ره) بم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 دی 1404 ساعت 23:302025-12-29حوادث

یک سوم تخلفات رانندگی در استان، حادثه ساز هستند


بیشترین تخلفات حادثه ساز، نظیر سرعت غیرمجاز، عمدتاً در کمربندی ها رخ می دهد که منجر به بروز تصادفات جرحی و فوتی می شود - : بیشترین تخلفات حادثه ساز، نظیر سرعت غیرمجاز، عمدتاً در کمربندی ها رخ می دهد که منجر به بروز تصادفات جرحی و فوتی می شود   به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان رییس پلیس راهور استان کرمان اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از یک میلیون و 400 هزار راننده متخلف در شهرهای مختلف استان شناسایی و اعمال قانون شده اند که حدود 30 درصد از این تخلفات، از نوع حادثه ساز بوده اند.

سرهنگ رضایی با بیان این مطلب افزود: بیشترین تخلفات حادثه ساز، نظیر سرعت غیرمجاز، عمدتاً در کمربندی ها رخ می دهد که منجر به بروز تصادفات جرحی و فوتی می شود.

وی با تأکید بر نقش حیاتی رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در کاهش سوانح، از رانندگان خواست تا با رعایت سرعت مجاز، حفظ فاصله طولی مناسب، توجه کامل به جلو و دقت در علائم ترافیکی، از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

   


برچسب ها: حادثه ساز - تخلفات - حادثه - بیشترین - تصادفات - کمربندی - راهنمایی و رانندگی
آخرین اخبار سرویس:

یک سوم تخلفات رانندگی در استان، حادثه ساز هستند

یک سوم تخلفات رانندگی در استان، حادثه ساز هستند