مطالب مرتبط:
وزارت اطلاعات عوامل نفوذی تروریست در اغتشاشات اخیر را بازداشت کرد
شهادت رییس پلیس مبارزه با موادمخدر مشهد به دست تروریست های مسلح
رادان: چند تن از نیروهای پلیس در اصفهان به وحشیانه ترین شکل ممکن شهید شدند/ در کرج، خراسان رضوی، فارس و ایلام تروریست ها دستگیر شدند و اعتراف کردند و زمینه ارتباط آنها با موساد محرز شد/ اسم رمز اغتشاشگران بود که کشته بگیرند تا نظام را آدمکش جلوه دهند
بازداشت رییس دفتر نتانیاهو
ترور زندگی، بازداشت عوامل اصلی اغتشاشات/ پیشخوان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 دی 1404 ساعت 04:552026-01-13سياسي

پلیس تا نفر آخر تروریست ها را بازداشت خواهد کرد


پلیس مقابل تصمیم دشمن، استراتژیک عمل کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار احدرضا رادان فرمانده کل محترم انتظامی کشور با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری با موضوع انسجام ملی ایران، پاسخ ملت به اقدامات تروریستی دشمنان ابعاد تازه ای از حرکت جنایت گونه آشوب گران داعشی نما را بیان کرد.

متن کامل این گفتگو به شرح زیر است.

  سؤال: از جنابعالی خواهش می کنم تحلیلتان را از وضعیت کشور به ویژه آن روز هایی که نهایتا خشونت ها به اوج خودش رسید بشنویم و آنچه که در این چند روزه ترسیم شد؟ سردار رادان: خسته نباشید جانانه عرض می کنم خدمت همه عزیزاین که در صحنه بودند تا صحنه را از آشوبگران بگیرند و امنیت را تقدیم مردم عزیز ایران کنند.

ان شاء لله که مورد قبول حضرت حق واقع شده باشد.

به اعتقاد همه تحلیل گران این موضوع اگر چه از یک موضوع اقتصاد پایه و بازار و اعتراض یک تعداد از بازاریان به وضعیت ارز و .

شروع شد، اما امتدادش طراحی دشمن صهیونیستی بود که بعد از ناکامی در جنگ 12 روزه به دنبال این بود که شیوه جدیدی را برای ایران طراحی کند.

می شود گفت که آن روز در نظر داشت از جنگ به آشوب و اغتشاش خودش را برساند و امروزه تلاش داشت که از اغتشاش و آشوب به تهدید جنگی خودش را برساند.


برچسب ها: برنامه گفتگوی ویژه خبری - اقدامات تروریستی - موضوع - گفتگوی ویژه خبری - تروریست - گران - گفتگوی ویژه
آخرین اخبار سرویس:

پلیس تا نفر آخر تروریست ها را بازداشت خواهد کرد

پلیس تا نفر آخر تروریست ها را بازداشت خواهد کرد