مطالب مرتبط:
اطلاعیه فراجا: خانواده ها مراقب جوانان و نوجوانان خود باشند
اطلاعیه فراجا: خانواده ها مراقب جوانان و نوجوانان خود باشند
فراجا: خانواده ها مراقب جوانان و نوجوانان خود باشند
امام جمعه یزد: بین اعتراض و اغتشاش تفاوت است/ خانواده ها مراقب باشند
خانواده های زنجانی مراقب فرزندانشان باشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1404 ساعت 14:252026-01-10سياسي

خانواده ها مراقب نوجوانانشان باشند تا قربانی توطئه دشمن نشوند


با توجه به تلاش دشمن برای کشته سازی،خانواده ها از نوجوانانشان مراقبت های لازم را داشته باشند که قربانی این توطئه دشمن نشوند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان ؛ حیدر آسیابی گفت: اتفاقاتی که افتاده و روشنگری که از طریق رسانه ملی صورت گرفته و همچنین صحبت هایی که مقام معظم رهبری داشتند، قطعا باید نسبت به ایجاد فتنه جدید آگاهی لازم را داشته باشند.

او افزود: با توج به تلاش دشمن برای کشته سازی، ممکن است بعضی از نوجوانان تحت تاثیر فریب فضای مجازی و فراخوان ها قرار بگیرند.

او ادامه داد: ما انتظار داریم که خانواده ها از فرزندانشان، مخصوصا نوجوانانشان مراقبت های لازم را داشته باشند که قربانی این توطئه نشوند، چون بسیاری از نوجوانان به دلیل ناآگاهی فریب فضای مجازی و فراخوان ها را می خورند.

حیدرآسیابی افزود: برخی از آنها ممکن است قربانی آشوب ها و اغتشاشات شوند و در اثر کشته سازی هایی که اتفاق می افتد آسیب می بینند و مخاطرات جانی برایشان دارد.

آسیابی تصریح کرد: با توجه به هشدار هایی که قبلا داده شد، ما انتظار داریم خانواده ها مراقبت لازم را انجام دهند و حضور در این نوع تجمعات و این نوع اقداماتی که ما شاهد بودیم دیگر عذری پذیرفته نیست.


برچسب ها: نوجوانان - خانواده ها - قربانی - خانواده - فضای مجازی - شوند - دشمن
آخرین اخبار سرویس:

خانواده ها مراقب نوجوانانشان باشند تا قربانی توطئه دشمن نشوند

خانواده ها مراقب نوجوانانشان باشند تا قربانی توطئه دشمن نشوند