مطالب مرتبط:
پیام مهم اداره هوانوردی آمریکا درباره حریم هوایی ونزوئلا
نسخه ای که سعید جلیلی در سال 95 می پیچید؛ ونزوئلا به جای اروپا و آمریکا
اسپانیا درمورد حمله آمریکا به ونزوئلا: مداخله ای که نقض قوانین بین المللی باشد، تأیید نخواهیم کرد
واکنش سناتور دموکرات به مواضع مداخله جویانه ترامپ درباره ایران
توییت مداخله جویانه ترامپ سند آشکار در ناامنی های ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1404 ساعت 23:502026-01-03سياسي

پیام مداخله جویانه آمریکا نسخه ای برای نا امنی


معاون سیاسی استاندار لرستان با بیان اینکه کنترل اغتشاش به معنی سرکوب نیست، گفت:پیام مداخله جویانه و سیاسی آمریکا نسخه ای برای نا امنی و بر هم زدن نظم است.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان در برنامه ی گفتگوی خبری شبکه لرستان گفت: اعتراض و پیگیری اعتراضات از مسیر قانونی، موضوعی قابل فهم و از جمله حقوق شهروندی است؛مسیر و ساختار اعترض، با اغتشاش متفاوت است.

 سعید پورعلی افزود: در جریان اعتراضات معیشتی روزهای گذشته، بستری برای برخی جریان های سازمان یافته ایجاد شد تا مسیر قانونی و گفتگومحور اعتراضات مردم را منحرف کنند و روایت دیگری از اعتراضات مردم بسازند.

وی بیان کرد: وضعیت اقتصادی کنونی به تنهایی نتیجه عوامل داخلی نیست و همانگونه که مقام معظم رهبری تأکید کردند باید مسئولان با جدیت و جهادگونه در این زمینه کار کنند.

  معاون سیاسی استاندار لرستان افزود: باید مرز بین اعتراض و اغتشاش تفکیک شود تا فضای عملیات روانی و جنگ ترکیبی دشمن در جریان نوسانات اقتصادی مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از این عملیات های روانی برای بی ثبات سازی اقتصاد و فرار سرمایه انجام می شود،گفت: در این  زمینه تغییر تیم اقتصادی دولت هم نشانه ای از تلاش برای ایجاد ثبات و آرامش بخشی به فضای اقتصاد است تا


برچسب ها: اعتراضات - اعتراض - استاندار لرستان - لرستان - معاون سیاسی - معاون سیاسی استاندار - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

پیام مداخله جویانه آمریکا نسخه ای برای نا امنی

پیام مداخله جویانه آمریکا نسخه ای برای نا امنی