مطالب مرتبط:
درخواست نانوایان شیراز از مجلس برای پیگیری معوقات، بیمه و هزینه های انرژی
آژانس انرژی اتمی عامل بازدارنده توسعه صنعت هسته ای در کشور های مستقل است
امام جمعه تبریز: انرژی هسته ای ایران بر پایه صلح است؛ زبان زور را نمی پذیریم
بسیج یعنی تبدیل شدن به منبع تولید امید در جامعه
انتخابات سالم و امن در شیراز: دبیر ستاد انتخابات فارس از آمادگی کامل خبر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 09:152025-11-22سياسي

دبیر جامعه روحانیت شیراز: خانه های میراثی به پایگاه فرهنگی تبدیل شوند/ ضرورت صیانت از انرژی هسته ای


دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به وضعیت برخی خانه های میراثی در اطراف حرم های شیراز که به حال خود رها شده اند، خواستار تبدیل این خانه ها به مراکز فرهنگی شد.

- دبیر جامعه روحانیت شیراز: خانه های میراثی به پایگاه فرهنگی تبدیل شوند/ ضرورت صیانت از انرژی هسته ای ایسنا/فارس دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به وضعیت برخی خانه های میراثی در اطراف حرم های شیراز که به حال خود رها شده اند، خواستار تبدیل این خانه ها به مراکز فرهنگی شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محی الدین طاهری امروز شنبه، اول آذر در جلسه جامعه روحانیت شیراز که به میزبانی دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس در دفتر امام جمعه شیراز و نماینده ولی فقیه در فارس برگزار شد، با اشاره به وضعیت اطراف حرم های مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) و حضرت سیدعلاءالدین حسین (ع)، گفت: این موضوع از دغدغه های جدی مسئولان حرم و مردم است.

بارها در جلسات مختلف به مسئولان استان تذکر داده ایم، اما همچنان نیازمند اقدام جدی و مؤثر هستیم.

دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به مشکلات و آسیب های اجتماعی در مناطق اطراف حرم های مطهر، خواستار برخورد جدی با مفاسد و تبدیل خانه های رهاشده و میراثی به مراکز فرهنگی شد.


برچسب ها: شیراز - خانه ها - روحانیت - اطراف حرم - جامعه - شورای سیاستگذاری ائمه جمعه - فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

دبیر جامعه روحانیت شیراز: خانه های میراثی به پایگاه فرهنگی تبدیل شوند/ ضرورت صیانت از انرژی هسته ای

دبیر جامعه روحانیت شیراز: خانه های میراثی به پایگاه فرهنگی تبدیل شوند/ ضرورت صیانت از انرژی هسته ای