مطالب مرتبط:
سردار طلایی نیک: قدرت موشکی ایران همواره رو به رشد و تحریم ناپذیر است |
تراز تجاری مثبت قشم؛ گامی بلند به سوی اقتصاد مولد و صادرات محور در سایه تحریم ها
ببینید | دیدگاه متفاوت عراقچی درباره تحریم ها: همه به مشکلات اقتصادی، سیاسی نگاه می کنند اما...
وزیر خزانه داری آمریکا: «تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه شکست خورده است»
دلیل تحریم بازی لاتزیو از سوی هواداران در روز رونمایی از عقاب جدید! + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 آذر 1404 ساعت 12:002025-11-24سياسي

تحریم ها نتوانست رشد صنعت موشکی را متوقف کند


قدرت موشکی کشور با اتکا به شهدای بزرگی مانند طهرانی مقدم، حاجی زاده و سایر نخبگان و پیشگامان حوزه موشکی شکل گرفته است.

- سردار رضا طلایی نیک معاون برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگو با مهر تاکید کرد: اگر توان موشکی ایران بومی و مبتنی بر دانش بنیانی و ظرفیت های داخلی نبود، با توجه به تحریم های 45 سال گذشته حوزه دفاعی، امکان رشد نداشت.

به گزارش تابناک به نقل از جام جم؛ سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: با وجود تحریم های حوزه دفاعی کشور، صنعت و قدرت موشکی با اتکا به شهدای بزرگی مانند شهید طهرانی مقدم، شهید حاجی زاده و سایر نخبگان و پیشگامان فناوری و توسعه قدرت موشکی شکل گرفته است و با توجه به بومی بودن و دانش بنیانی و اتکا به خلاقیت های داخلی، قدرت موشکی همواره رو به رشد و تحریم ناپذیر خواهد بود.

سردار طلایی نیک معاون با اشاره به نقش شهید طهرانی مقدم در پیشبرد توانمندی موشکی اظهار داشت: بومی و پیشرو بودن صنعت و قدرت موشکی ایران مرهون شهدای بزرگی در این عرصه است و شهید طهرانی مقدم از بنیانگذاران و پیشگامان قدرت موشکی ایران و بومی سازی آن محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: تحریم ها اثری در رشد فناوری های قدرت موشکی ایران نخواهد داشت؛ زیرا با اتکا به توان و دانش دا


برچسب ها: موشکی - نیروهای مسلح - سخنگوی وزارت - تحریم - وزارت دفاع - حوزه دفاعی - سردار رضا طلایی نیک
آخرین اخبار سرویس:

تحریم ها نتوانست رشد صنعت موشکی را متوقف کند

تحریم ها نتوانست رشد صنعت موشکی را متوقف کند