مطالب مرتبط:
کشف دستگاه های ریسندگی 100 میلیارد ریالی قاچاق در نجف آباد
14 میلیارد دلار پروژه در دست اجرا در هلدینگ خلیج فارس/ جلوگیری از خروج 101 میلیون دلار
بازدید 10 هزار نفر از نمایشگاه کتاب کرمانشاه؛ فروش 25 میلیارد ریالی ثبت شد
وام غیرحضوری ملی ✨ | شرایط جدید اعتبار 7 میلیارد ریالی 💳
کشف 11 میلیارد تومان کالا و احشام قاچاق در کردستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 08:302025-12-10اقتصادي

جریمه 101 میلیارد ریالی، تاوان قاچاق سیگار و تنباکو


مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه 101 میلیارد ریالی قاچاقچیان سیگار و تنباکو خبر داد.

- قهرمان شاهی گفت: پرونده قاچاق یک میلیون و 45 هزار نخ سیگار و سه هزار و 560 عدد تنباکو به ارزش 49 میلیارد و 991 میلیون ریال در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای قاچاق، متخلف ردیف اول را به پرداخت 49 میلیارد و 991 میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

شاهی گفت: شعبه همچنین برای خودروی حامل کالای قاچاق یک میلیارد و 50 میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف ردیف اول را به پرداخت 51 میلیارد و 41 میلیون ریال جریمه محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه متخلف ردیف دوم را به پرداخت 49 میلیارد و 991 میلیون ریال برابر ارزش کالا محکوم و در مجموع متخلفان این پرونده به پرداخت 101 میلیارد و 32 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تعزیرات حکومتی در 19 آذر،شاهی گفت: مأموران نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد از یک دستگاه خودرو محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها: مدیرکل تعزیرات حکومتی - تعزیرات حکومتی - میلیارد - مدیرکل تعزیرات - میلیون - تعزیرات - ریال
آخرین اخبار سرویس:

جریمه 101 میلیارد ریالی، تاوان قاچاق سیگار و تنباکو

جریمه 101 میلیارد ریالی، تاوان قاچاق سیگار و تنباکو