مطالب مرتبط:
اقتصاد ایران در بحران حکمرانی؛ آیا اصلاح ساختاری ممکن است؟ / آقا محسن ایده جدید دارد؟
نیویورک تایمز از مواجه ایران با بدترین بحران زیست محیطی در نیم قرن اخیر نوشت
بحران بزرگ در آستانه جام ملت ها؛ اردوی تیم ملی فوتبال زنان ایران بدون سرمربی و دستیاران آغاز شد
ایران، ناجی آسمان منطقه: قدرت پنهان در بحران فوران آتشفشان اتیوپی
درخشش بردیا سعادت، آلانیا اسپور را از بحران دور کرد خبرگزاری ورزش ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 آذر 1404 ساعت 12:552025-11-26اجتماعي

ایران امروز بحران آب نداشت اگر...


اصلاح الگوهای رفتار زیست محیطی بر اساس گفتمان و ارزش غایی زیست سالاری و مسئولیت اجتماعی و ملی (Life-Centric Discourse and Social Responsibility)، نه فقط برای حفظ منابع آب بلکه برای جلوگیری از آلودگی آنها و حفاظت از طبیعت.

- اصلاح الگوهای رفتار زیست محیطی بر اساس گفتمان و ارزش غایی زیست سالاری و مسئولیت اجتماعی و ملی (Life-Centric Discourse and Social Responsibility)، نه فقط برای حفظ منابع آب بلکه برای جلوگیری از آلودگی آنها و حفاظت از طبیعت.

علیرضا حسن زاده، دانشیار پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به نظریه زیست فاجعه ایرانی تأکید می کند که بحران خشکسالی در ایران نتیجه پیوند فجایع طبیعی با سوء مدیریت و گسست از دانش بومی و پژوهش و بی توجهی به فقدان سواد فیروزه ای است و راه حل را در بازگشت به سواد میراثی، میراث کشاورزی و گذار از کنش و دولت پسافاجعه به کنش و دولت پیشافاجعه می داند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حسن زاده از جمله مردم شناسانی است که در زمینه مطالعات فاجعه به پژوهش پرداخته است.

او به پژوهش درباره زلزله، خشکسالی، تصادفات جاده ای، همه گیری و جنگ پرداخته و نظریه زیست فاجعه (/ Life-Catastrophe_ Bio-Disaster) را در تحلیل تاثیر فجایع در ایران مطرح کرده است.


برچسب ها: مسئولیت اجتماعی - میراث فرهنگی و گردشگری - پژوهشگاه میراث فرهنگی - زیست - زیست محیطی - پژوهشکده مردم شناسی - منابع آب
آخرین اخبار سرویس:

ایران امروز بحران آب نداشت اگر...

ایران امروز بحران آب نداشت اگر...