مطالب مرتبط:
تأکید مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) هرسین، بر لزوم تهذیب نفس و الگوسازی طلاب
سندچشم انداز راهبردی حوزه چارچوبی برای هماهنگی پژوهش، سیاست و اجرا است/ سند چشم انداز، آغاز مرحله ای جدید در سازمان دهی تولید محتوا و سیاست های دینی حوزه است
تصاویر/ درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه امام خامنه ای ارومیه
تصاویر/ جلسه مدیر و معاونین حوزه علمیه کردستان با کادر و اساتید مدرسه علمیه خاتم الانبیاء سنندج
تصاویر/ نشست صمیمانه مدیر حوزه کردستان با طلاب مدرسه علمیه خاتم الانبیاء سنندج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1404 ساعت 13:152025-12-09سياسي

امینی نژاد، استاد حوزه علمیه قم: امام خمینی(ره) علم را برای اجرا و عمل می خواست


استاد حوزه علمیه قم امام خمینی(ره) گفت: یکی از مهمترین ویژگی های حضرت امام این است که صرفِ علم اندوزی برای ایشان موضوعیت ندارد.

به نظرم حضرت امام «امتدادی ترین» ذهن را در دوران معاصر دارد؛ - استاد حوزه علمیه قم امام خمینی(ره) علم را برای اجرا و عمل می خواست، گفت: امام هم در علم، هم در اعتقاد و هم در ایمانش بر این باور است که اسلام تنها راه نجات است.

برخورد امام به گونه ای است که اسلام می تواند همه مشکلات ما را حل کند؛ پس باید به صحنه بیاید و بسط توحید را در همه صحنه ها داشته باشد.

این همان بیانی است که رهبر معظم انقلاب در مورد ایمان دارند و ایمان را امری اجتماعی مطرح می کنند.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت الاسلام والمسلمین علی امینی نژاد طی سخنانی در دیدار با اعضای خانه طلاب جوان به تبیین ضرورت نهادینه سازی اندیشه امام خمینی(ره) در حوزه های علمیه پرداخت و گفت: مسأله اساسی این است که چطور می توان حوزه علمیه را با اندیشه حضرت امام بیشتر آشنا کرد؟ در این زمینه، کار روی متون درسی بسیار حائز اهمیت است.

چه باید کرد تا اندیشه های امام در کتاب های درسی قرار بگیرد؟ به عنوان مثال آیا می توانیم یک کتاب درسی برای سطح عقاید حوزه ها یا نظایر آن آماده کنیم؟ قطعاً تغییر در کتاب درسی در درازمدت تأثیر خود را خواهد گذاشت.


برچسب ها: استاد حوزه علمیه قم - استاد حوزه علمیه - حوزه علمیه قم - امام - استاد حوزه - حوزه علمیه - حجت الاسلام والمسلمین
آخرین اخبار سرویس:

امینی نژاد، استاد حوزه علمیه قم: امام خمینی(ره) علم را برای اجرا و عمل می خواست

امینی نژاد، استاد حوزه علمیه قم: امام خمینی(ره) علم را برای اجرا و عمل می خواست