مطالب مرتبط:
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان با اتهام افساد فی الارض دستگیر شدند
انفجار گاز پیک نیکی در اصفهان 2 مصدوم برجا گذاشت
انفجار گاز پیک نیکی در اصفهان 2 مصدوم برجا گذاشت
فیلم/ تصاویر باورنکردنی از برف نیم متری در اصفهان
یازدهمین دوره همایش «زوج های آسمانی» ویژه طلاب جوان در اصفهان برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1404 ساعت 14:502025-12-14اجتماعي

65 پروژه پژوهشی شهرداری اصفهان به پایان رسید و 23 پروژه در دست اجراست


مدیرکل پژوهش و نوآوری شهرداری اصفهان گفت: از 88 پروژه پژوهشی از 1400 تاکنون، 65 پروژه تکمیل و 23 پروژه همچنان در حال اجراست.

- مرتضی نصوحی به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: پیرو نشست اخیر با نخبگان، شهرداری تصمیم گرفته تعاملات خود با این گروه علمی را گسترش دهد و قرارداد باز با بنیاد نخبگان استان اصفهان در همین راستا نهایی شد.

وی افزود: شهرداری اصفهان از 1400 تاکنون حدود 88 پروژه پژوهشی را آغاز کرده است که 65 پروژه آن به پایان رسیده و 23 پروژه در دست اجراست.

علاوه بر این، 23 پروژه نظرسنجی نیز انجام شده که 17 مورد آن تکمیل شده و شش مورد دیگر همچنان در حال اجراست.

مدیرکل پژوهش و نوآوری شهرداری اصفهان با تأکید بر اهمیت نظرسنجی ها ادامه داد: این پژوهش ها حوزه های مختلف شهرداری را پوشش می دهد و با همکاری دانشگاه های اصفهان، صنعتی، هنر و جهاد دانشگاهی انجام می شود و امید است بنیاد نخبگان نیز به این شبکه علمی اضافه شود.

نصوحی در ادامه به حوزه فناوری اشاره کرد و گفت: تاکنون در بخش خدمات شهری 29 طرح و در حوزه حمل ونقل و ترافیک 10 پروژه پژوهشی با محوریت زیست محیطی اجرا شده است که تاثیر قابل توجهی بر بهبود مدیریت شهری داشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان در روز یکشنبه 23 آذر وی با اشاره به قرارداد باز شهرداری و بنیاد نخبگان تو


برچسب ها: شهرداری اصفهان - پروژه - شهرداری - اصفهان - پژوهش - پژوهشی - دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

65 پروژه پژوهشی شهرداری اصفهان به پایان رسید و 23 پروژه در دست اجراست

65 پروژه پژوهشی شهرداری اصفهان به پایان رسید و 23 پروژه در دست اجراست