مطالب مرتبط:
ببینید؛ تصاویر دیدنی از الاکلنگ بازی توله خرس ها
مشاهده یک قلاده خرس با دو توله در این استان/ عکس
مشاهده یک قلاده خرس با دو توله در منطقه حفاظت شده
آغاز ثبت نام ایران خودرو برای فروش فوری و پیش فروش پژو 207، ری را، سورن، رانا، دنا پلاس، هایما و... + لینک
آغاز ثبت نام ایران خودرو برای فروش فوری و پیش فروش پژو 207، ری را، سورن، رانا، دنا پلاس، هایما و... + لینک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 11:402025-12-15اجتماعي

ثبت تصاویری کم یاب از خرس قهوای همراه با دو توله در دنا


در ادامه پایش های شبانه روزی یگان حفاظت محیط زیست، ماموران این حوزه در منطقه حفاظت شده دنا تصاویر یک قلاده خرس قهوای همراه با دو توله خود ثبت کردند.

- وی ادامه داد: همچنین خرس قهوره ای، با کنترل جمعیت جوندگان و حشرات، نقش تنظیم کننده ای حیاتی در تعادل محیط زیست ایفا می کند.

دیانتی نسب حضور خانواده خرس با توله هایش را، نشانه پویایی جمعیت و سلامت نسبی زیستگاه در آن ناحیه برشمرد و اضافه کرد: وجود خرس در محیط زیست نشانه پویایی جمعیت و سلامت آن اقلیم بوده و این موفقیتی برای حفاظت به شمار می آید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان به تهدید های پیش روی حفاظت از خرس اشاره کرد و گفت: متأسفانه، این گونه ارزشمند با مخاطرات فراوانی دست به گریبان است که عمدتاً ریشه در فعالیت های انسانی دارد، تخریب و تکه تکه شدن زیستگاه، شکار غیرقانونی و تعارض با جوامع محلی به دلیل نزدیکی به سکونتگاه های انسانی از عوامل تهدید این گونه چتر برای طبیعت است.

وی گفت: حفاظت از این میراث طبیعی تنها از عهده دولت برنمی آید و نیازمند مشارکت فعال تمامی اقشار است.

دیانتی نسب از مردم محلی و گردشگران خواست از نزدیک شدن و به ویژه غذا دهی به حیات وحش اکیداً خودداری کنیدچرا که این کار برای انسان خطرناک است و با عادت دادن حیوان، سرنوشت شومی برای آن رقم می زند.


برچسب ها: محیط زیست - حفاظت محیط زیست - حفاظت - زیست - مدیرکل حفاظت محیط زیست - منطقه حفاظت شده دنا - محیط
آخرین اخبار سرویس:

ثبت تصاویری کم یاب از خرس قهوای همراه با دو توله در دنا

ثبت تصاویری کم یاب از خرس قهوای همراه با دو توله در دنا