مطالب مرتبط:
تایلند ادعای ترامپ درباره آتش بس با کامبوج را تکذیب کرد
تهدید مجدد تایلند و کامبوج از سوی ترامپ
ترامپ تایلند و کامبوج را به عوارض گمرکی تهدید کرد
تایلند ادعای ترامپ درباره آتش بس را تکذیب کرد
پنوم پن: تایلند همچنان کامبوج را بمباران می کند/ نیم میلیون نفر آواره شده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1404 ساعت 09:252025-12-14بين الملل

دور تازه حملات میان تایلند و کامبوج بدون توجه به تهدیدهای ترامپ


در حالی که ترامپ می گوید تایلند و کامبوج را با تعرفه های جدید تهدید کرده است، ارتش تایلند حمله جدیدی را علیه کامبوج برای «بازپس گیری قلمرو حاکمیتی» آغاز کرده است و تلاش های میانجیگرانه را رد می کند.

- در حالی که ترامپ می گوید تایلند و کامبوج را با تعرفه های جدید تهدید کرده است، ارتش تایلند حمله جدیدی را علیه کامبوج برای بازپس گیری قلمرو حاکمیتی آغاز کرده است و تلاش های میانجیگرانه را رد می کند.

به گزارش ایسنا، خشونت بین این دو کشور جنوب شرقی آسیا امروز (یکشنبه)، یک روز پس از آنکه پنوم پن اعلام کرد که تمام گذرگاه های خود را با تایلند، همسایه شمالی خود، می بندد، ادامه یافته است.

این درگیری ناشی از اختلاف طولانی مدت بر سر علامت گذاری مرز مشترک 800 کیلومتری آنها در دوران استعمار است.

این درگیری ها حداقل 25 سرباز و غیرنظامی را کشته و بیش از نیم میلیون نفر را از هر دو طرف آواره کرده است.

روزنامه ماتیچون آنلاین به نقل از آدمیرال پاراچ راتاناچایاپان، سخنگوی نیروی دریایی سلطنتی تایلند، گزارش داد که نیروهای این کشور عملیاتی نظامی را برای بازپس گیری قلمرو حاکمیتی تایلند در منطقه ای از استان ساحلی ترات آغاز کرده اند.

راتاناچایاپان به روزنامه تایلندی گفت: این عملیات در ساعات اولیه صبح با درگیری های شدید آغاز شد که تحت اصول دفاع از خود


برچسب ها: تایلند - کامبوج - بازپس گیری - گیری - جدید - ترامپ - تهدید
آخرین اخبار سرویس:

دور تازه حملات میان تایلند و کامبوج بدون توجه به تهدیدهای ترامپ

دور تازه حملات میان تایلند و کامبوج بدون توجه به تهدیدهای ترامپ