مطالب مرتبط:
نظارت بر قیمت ها در روزبازارهای خراسان جنوبی تشدید می شود
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیرحضوری شد
آغاز ثبت نام و افتتاح حساب وام بانک رسالت 500 میلیون تومان — اقساط 60 ماه؛ کارمزد 4٪ 💸 — شرایط، مدارک و نکات کاربردی 📋
کاهش دما مدارس ابتدایی خراسان جنوبی را غیرحضوری کرد
شُو چله یا شب یلدا در خراسان جنوبی؛ گرما، صمیمیت و دورهمی های خانوادگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1404 ساعت 09:552025-12-21اقتصادي

مهار بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی


در پی بارندگی های اخیر، بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری استان مهار و ذخیره سازی شد.

- مهار بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی های اخیر، بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری استان مهار و ذخیره سازی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار صدا وسیما گفت: در پی بارندگی های اخیر، بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری استان مهار و ذخیره سازی شد.

نصرآبادی افزود:این میزان آبگیری در  500 سازه آبخیزداری انجام شد و در تمامی شهرستان های استان آبگیری مؤثر صورت گرفته است.

وی گفت: شهرستان نهبندان با 4 میلیون و 500 هزار مترمکعب، بیشترین میزان آبگیری را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: در مجموع، تعداد کل سازه های آبخیزداری استان 2400 سازه است که ظرفیت آبگیری  بیش از 85 میلیون مترمکعب آب دارند و نقش مهمی در کنترل روان آب ها، کاهش خسارات سیلاب و تغذیه سفره های آب زیرزمینی و افزایش آبدهی قنوات ایفا می کنند.


برچسب ها: آبخیزداری - خراسان جنوبی - مترمکعب - میلیون - ذخیره سازی - خراسان - هزار
آخرین اخبار سرویس:

مهار بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

مهار بیش از 8 میلیون و 500 هزار مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی