مطالب مرتبط:
افزایش مسمومیت با گاز منوکسید کربن در مازندران
افزایش 7 درصدی تردد در محورهای کردستان طی آبان ماه 1404
آلمان درباره افزایش تلفات در حمله اسراییل به غزه ابراز نگرانی کرد
افزایش 8 درصدی سهام HYPE پس از تایید ادغام با شرکت Rorschach و راه اندازی DAT
جهش کم سابقه قیمت مسکن در غرب تهران/ افزایش 200 درصدی قیمت ها این گونه اتفاق افتاد + جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 آذر 1404 ساعت 12:502025-12-04اقتصادي

افزایش 189 درصدی تلفات مسمومیت با گاز منوکسید کربن در مازندران طی هشت ماه امسال


مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه آمارها نشان می دهد که تلفات ناشی از مسمومیت با گاز منوکسید کربن در استان طی هشت ماهه نخست امسال به شکل نگران کننده ای افزایش یافته است، - مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خبرداد افزایش 189 درصدی تلفات مسمومیت با گاز منوکسید کربن در مازندران طی هشت ماه امسال ایسنا/مازندران مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه آمارها نشان می دهد که تلفات ناشی از مسمومیت با گاز منوکسید کربن در استان طی هشت ماهه نخست امسال به شکل نگران کننده ای افزایش یافته است، گفت: در این مدت 26 نفر جان خود را بر اثر این گاز سمی از دست داده اند، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 9 نفر بوده است که بیانگر افزایش قابل توجهی است.

دکتر علی عباسی در تشریح این خبر اظهار کرد: از مجموع 26 قربانی ناشی از مسمومیت گاز منوکسید کربن در مازندران در سال جاری، 19 نفر مرد و 7 نفر زن بوده اند.

مرگ و میرهای غیرمتعارف در فصول گرم به گفته مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، این افزایش تلفات در شرایطی رخ داده است که عمده مرگ ها بر اثر گازگرفتگی معمولاً در نیمه دوم سال و با شروع سرمای هوا و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی اتفاق می افتد.


برچسب ها: گاز منوکسید کربن - منوکسید کربن - مازندران - مدیرکل پزشکی قانونی - مسمومیت با گاز - مسمومیت - پزشکی قانونی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 189 درصدی تلفات مسمومیت با گاز منوکسید کربن در مازندران طی هشت ماه امسال

افزایش 189 درصدی تلفات مسمومیت با گاز منوکسید کربن در مازندران طی هشت ماه امسال