مطالب مرتبط:
شناسایی و ابطال 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز در استان هرمزگان
برخورد قانونی با مقصران آتش سوزی جنگل های هیرکانی/ 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز در هرمزگان شناسایی و باطل شد
آیا مدارس بندرعباس و استان هرمزگان فردا سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 آذر 1404) تعطیل است؟
تصاویر/ جلسه شورای مدیریت حوزه علمیه استان هرمزگان با حضور معاون تبلیغ حوزه های علمیه
رسیدگی دیوان محاسبات کشور به ترک فعل در اجرای تکلیف انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آذر 1404 ساعت 12:102025-12-02اقتصادي

ابطال 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز در استان هرمزگان


سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز به سوالات خبرنگاران در رابطه با موضوعات حقوقی پاسخ داد و آخرین وضعیت پرونده های مختلف قضایی را تشریح کرد.

- سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز به سوالات خبرنگاران در رابطه با موضوعات حقوقی پاسخ داد و آخرین وضعیت پرونده های مختلف قضایی را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نشست خبری اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه امروز سه شنبه (11 آذر 1404) با حضور خبرنگاران و عکاسان رسانه های مختلف برگزار شد.

سخنگوی قوه قضاییه در ابتدای جلسه با تبریک روز مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک رکن در ساختارسازی، هنجارسازی و قانون سازی نقش برجسته ای را ایفا می کند.

جهانگیر افزود: نظام ما یک نظام دینی مبتنی بر مردم سالاری است.

شهید مدرس با خون خودشان این مسیر را باز کردند و در دوران اختناق و استعمار و استبداد رژیم شاهی نشان دادند که دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ماست.

به روح آن شهید بزرگ درود می فرستیم و علو درجات را برای ایشان و همه شهدای گرانقدر اسلام و انقلاب اسلامی خواستاریم.

سخنگوی قوه قضاییه با گرامیداشت هفته بسیج گفت: شایسته است که نه تنها در هفته بسیج و روز بسیج، بلکه در همه طول سال تفکر بسیجی را گرامی بداریم؛ چراکه هرچه داریم از این تفکر است.


برچسب ها: سخنگوی قوه قضاییه - قوه قضاییه - سوالات خبرنگاران - قضایی - خبرنگاران - نشست خبری - سخنگوی
آخرین اخبار سرویس:

ابطال 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز در استان هرمزگان

ابطال 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز در استان هرمزگان