مطالب مرتبط:
تیراندازی مقابل ساختمان دادگستری آبدانان/ ماجرا چه بود؟
وداع جانسوز مردم گچساران و باشت با 6 پیکر نورانی، حماسه ای از عشق و ایثار
رییس جدید دادگستری گتوند معرفی شد
ربودن دختر 3 ساله برای اخاذی از زوج پولدار/ زنی که کودک را ربود قبلا بخاطر در اختیار دادن رحم اجاره ای یک میلیاردتومان گرفته بود
کاهش تشکیل پرونده های کیفری در شعب دادگستری خراسان شمالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 14:402025-11-23سياسي

کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت


عملیات اجرایی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت آغاز شد.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رییس کل دادگستری استان درکلنک زنی این ساختمان گفت: این طرح از مصوبات سفر ریاست قوه قضاییه به استان در سال گذشته است.

 محمود افراسیاب با بیان اینکه این ساختمان در زمینی به مساحت 3 هزار و 500 متر مربع و با زیربنای هزار و 800 متر مربع در سه طبقه ساخته می شود، افزود: براساس برنامه ریزی های پیش بینی شده قرار است این ساختمان ظرف یک سال به بهره برداری خواهد رسید تا بتوانیم خدمات قضایی را به شکلی سریع تر، ساده تر و دقیق تر در اختیار مردم شهرستان باشت قرار دهیم.

 افراسیاب همچنین از ارتقاء دادگستری استان در بهبود شاخص های دادرسی، کاهش اطاله دادرسی و تسریع در رسیدگی ها در راستای سند تحول قوه قضاییه خبر داد و اضافه کرد: بر اساس اعلام معاونت راهبردی قوه قضاییه دادگستری کهگیلویه و بویراحمد از نظر شاخص های کمی و کیفی رتبه نهم کل کشور را کسب کرد.

 وی کسب این موفقیت را مرهون تلاش کارکنان دستگاه قضایی در سراسر استان دانست و گفت: علاوه بر توجه بر شاخص های دادرسی، توسعه بخش های سخت افزاری از جمله نوسازی ساختمان های اداری دادگستری شهرستان ها علاوه بر باشت در شهر های ها یاسوج، چرام و لنده در دستور کار قرار گرفته است.


برچسب ها: دادگستری - ساختمان - شهرستان باشت - قوه قضاییه - دادگستری استان - شهرستان - رییس کل دادگستری استان
آخرین اخبار سرویس:

کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت

کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت