مطالب مرتبط:
تلاش مصر برای احیای توافق ایران و آژانس
چقدر انرژی در ایران هدر می رود؟
فریبا: ایران باید با تیم های بزرگ بازی کند/ انتظار بیشتری از دربی داشتیم
تیم ملی تکواندوی مردان ایران قهرمان امیدهای جهان شد
برنامه زمانی بازی های ایران در جام جهانی قطعی شد؛ هر سه بازی در آمریکا!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1404 ساعت 19:102025-12-07پزشكي

فارغ التحصیلان باید ایران را بهتر کنند


رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم روز دانشجو با یادآوری جان فشانی دانشجویان در بحران ها، از فارغ التحصیلان خواست ایران را به جایی بهتر تبدیل کنند.

- رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم روز دانشجو با یادآوری جان فشانی دانشجویان در بحران ها، از فارغ التحصیلان خواست ایران را به جایی بهتر تبدیل کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم روز دانشجو با تأکید بر ایستادگی و فداکاری جوانان در تاریخ کشور، خطاب به دانشجویان گفت: فارغ التحصیلان ما باید ایران را به جایی بهتر برای مردم تبدیل کنند.

وی با یادآوری نقش کادر درمان و دانشجویان در بحران هایی مانند کرونا و جنگ 12روزه، افزود: کشور در بحران تخصص است؛ شما باید برای آینده جمعیت و منابع انسانی کشور برنامه ریزی کنید.

در این مراسم، همچنین دبیرکل شورای صنفی دانشجویان، خواستار اولویت بندی پروژه ها، افزایش فعالیت های فرهنگی و اختصاص بودجه ویژه شد.

نمایندگان انجمن های علمی، هیئت های مذهبی و شورای صنفی نیز بر تقویت زیرساخت های دانشگاه و توسعه برنامه های علمی، فرهنگی و مذهبی تأکید کردند.


برچسب ها: رییس دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی مازندران - فارغ التحصیلان - دانشگاه علوم پزشکی - دانشجو - دانشجویان - رییس دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

فارغ التحصیلان باید ایران را بهتر کنند

فارغ التحصیلان باید ایران را بهتر کنند