مطالب مرتبط:
اسکای نیوز: معلمان انگلیسی برای شناسایی نشانه های زن ستیزی در دانش آموزان آموزش می بینند
تصاویر/حضور چشمگیر دانش آموزان یزدی در نخستین گردهمایی دختران نوراه
فیلم های هرزه دانش آموزان انگلیسی را زن ستیز کرده است
ایران بان و موزه گردی دانش آموزان
شکاف عمیمق بین آموزش و پرورش و دانش آموزان/ بچه ها از مدرسه بریده اند؛ میانگین معدل در کل کشور زیر 9 است​!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 آذر 1404 ساعت 12:552025-12-19اجتماعي

در های مرکز ملی تحقیقات شوری به روی دانش آموزان باز شد


همزمان با هفته پژوهش و فناوری، رویداد «در های باز» با حضور دانش آموزان و هنرجویان هنرستان کشاورزی شهید رجایی در مرکز ملی تحقیقات شوری یزد برگزار شد.

- در های مرکز ملی تحقیقات شوری به روی دانش آموزان باز شد همزمان با هفته پژوهش و فناوری، رویداد در های باز با حضور دانش آموزان و هنرجویان هنرستان کشاورزی شهید رجایی در مرکز ملی تحقیقات شوری یزد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد ، همزمان با هفته پژوهش و فناوری، رویداد در های باز با حضور دانش آموزان و هنرجویان هنرستان کشاورزی شهید رجایی در مرکز ملی تحقیقات شوری یزد برگزار شد.

در این برنامه آموزشی ـ پژوهشی، هنرجویان رشته کشاورزی با حضور در این مرکز، از نمایشگاه دستاورد های علمی و تحقیقاتی بازدید کرده و از نزدیک با فعالیت های پژوهشی مرتبط با شوری آب و خاک آشنا شدند.

دانش آموزان در جریان این بازدید، در آزمایشگاه تحقیقات شوری با دستگاه های اندازه گیری شوری منابع آب و خاک و همچنین روش های تجزیه شیمیایی نمونه های گیاهی آشنایی عملی پیدا کردند.

بازدید از پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا در گلخانه و مزرعه و آشنایی با شیوه های زراعی سازی گیاهان شورزیست اقتصادی از دیگر بخش های این رویداد بود.


برچسب ها: دانش آموزان - هنرجویان هنرستان - حضور دانش آموزان - هنرستان کشاورزی - تحقیقات - هفته پژوهش - شهید رجایی
آخرین اخبار سرویس:

در های مرکز ملی تحقیقات شوری به روی دانش آموزان باز شد

در های مرکز ملی تحقیقات شوری به روی دانش آموزان باز شد