مطالب مرتبط:
آلودگی هوا در تهران به مرز هشدار قرمز رسید؛ مدارس تعطیل می شود؟
سهام عدالت و انتقال قانونی پس از فوت / نکات مهم برای خانواده ها / مراحل سریع و آسان
موضع گیری بایرن در برابر انتقال کین به بارسلونا
سهام عدالت و انتقال قانونی پس از فوت / نکات مهم برای خانواده ها / مراحل سریع و آسان
فردا مدارس اردکان تعطیل شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 14:252025-11-22پزشكي

هشدار انتقال بیماری در مدارس و تجمعات


در پی افزایش شیوع آنفلوآنزا در برخی استان های کشور، معاون وزیر بهداشت با هشدار نسبت به تداوم روند صعودی این بیماری، بر ضرورت استفاده از ماسک و پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک تاکید کرد و از خانواده ها خواست در صورت بروز علائم عفونت تنفسی، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ دکتر علیرضا رییسی در حاشیه در نشست هفته جهانی مقاومت میکروبی که امروز (اول آذر) برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تغییرات آب و هوایی، بروز هوای سرد، کم بارشی در برخی مناطق کشور با شیوع فصلی بیماری های تنفسی مانند آنفلوآنزا همراه شده و سبب شیوع این بیماری در برخی استان ها شده است.

وی با بیان اینکه به دانشگاه های علوم پزشکی در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا هشدار داده ایم، افزود: وزارت بهداشت طی هفته گذشته در ارتباط با وضعیت آنفلوآنزا هشدار داده بود.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه پیش بینی ها بیانگر این است که شیوع بیماری و روند آن همچنان ادامه داشته باشد، افزود: ما در فصلی قرار داریم که بیماری های تنفسی به طور معمول رو به افزایش است.

بیشترین شیوع بیماری نیز در سنین مدارس و اطفال مشاهده می شود.

وی با بیان اینکه پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا بسیار ضروری است، تصریح کرد: خانواده هایی که فرزند در سنین مدرسه دارند و کودک آنها دارای عفونت های تنف


برچسب ها: آنفلوآنزا - معاون وزیر بهداشت - بیماری - وزیر بهداشت - دانشگاه های علوم پزشکی - هشدار - ضرورت استفاده از ماسک
آخرین اخبار سرویس:

هشدار انتقال بیماری در مدارس و تجمعات

هشدار انتقال بیماری در مدارس و تجمعات