مطالب مرتبط:
صنعت مس نقش مهمی در بهره برداری از ظرفیت های صادراتی ایران دارد
بهره برداری نخستین بازار میوه و تره بار در فیروزکوه
کیهان: در موضوع مهری طالبی دارستانی حتی حرف حق را هم نباید می زدید چون دشمن بهره برداری می کرد؛ اما به نیروهای امنیتی تهمت هم زدید
مدرسه شهدای بانک رفاه کارگران به بهره برداری رسید
چین بهره برداری از اولین میدان نفتی آب های عمیق را آغاز کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 10:552025-12-15اقتصادي

صدور 53 جواز تاسیس و پروانه بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی در خوزستان


سرپرست صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صدور 37 فقره جواز تاسیس و 16 پروانه بهره برداری در استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

- سرپرست صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صدور 37 فقره جواز تاسیس و 16 پروانه بهره برداری در استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

سید یعقوب هاشمی با اشاره به صدور 37 فقره جواز تاسیس و 16 پروانه بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی در استان از ابتدای امسال تاکنون، گفت: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، زمینه سازی جهت بهره مندی بهینه از امکانات و قابلیت های موجود در بخش کشاورزی استان، فراهم کردن زمینه اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان، تولید و تأمین بخشی از کالا های اساسی مورد نیاز کشور جهت دستیابی به امنیت غذایی از جمله فعالیت های معاونت صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی است.

وی افزود: این طرح ها شامل انواع روغن خام کلزا، انواع خوراک دام برپایه علوفه، بسته بندی سبزیجات و صیفی جات تازه، رب گوجه فرنگی، عمل آوری و بسته بندی خرما، خوراک آماده دام، ذخیره سازی و نگهداری غلات در سیلو و خشکاندن شلتوک، فرآوری انواع حبوبت و غلات، بسته بندی تخم مرغ، کشتارگاه طیور، بسته بندی ماهی و میگو و عسل است.


برچسب ها: پروانه بهره برداری - صنایع تبدیلی - بهره برداری - سازمان جهاد کشاورزی - کشاورزی - جهاد کشاورزی - غذایی
آخرین اخبار سرویس:

صدور 53 جواز تاسیس و پروانه بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی در خوزستان

صدور 53 جواز تاسیس و پروانه بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی در خوزستان