مطالب مرتبط:
توانمندسازی جوامع محلی در اولویت مسئولیت های اجتماعی شرکت ملی مس است
توانمندسازی جوامع محلی در اولویت مسئولیت های اجتماعی شرکت ملی مس است
توانمندسازی جوامع محلی، اولویت مسئولیت های اجتماعی ملی مس
درخواست شرکت ملی گاز از مردم برای کنترل مصرف گاز
عضدی: خاورمیانه دیگر اولویت دولت ترامپ نیست / ترامپ نمی خواهد «رهبر جهان آزاد» باقی بماند / استراتژی امنیت ملی جدید انزوا گرا نیست، واقع گرا است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1404 ساعت 15:002025-12-21سياسي

مدیرعامل شرکت ملی مس: تعامل با جوامع محلی در اولویت است


مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر تعامل مستمر با جوامع محلی مجتمع های معدنی و بازنگری ساختار مسئولیت های اجتماعی برای افزایش اثربخشی و رفع محرومیت ها تأکید کرد.

- مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر تعامل مستمر با جوامع محلی مجتمع های معدنی و بازنگری ساختار مسئولیت های اجتماعی برای افزایش اثربخشی و رفع محرومیت ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از شرکت ملی مس، سیدمصطفی فیض در جلسه شورای معاونان این شرکت، توجه به نیاز های اجتماعی و فرهنگی جوامع محلی را محور اصلی مسئولیت های اجتماعی دانست و گفت: ارتباط مؤثر با مردم و مدیران منطقه ای، کلید توانمندسازی و رفع محرومیت هاست.

وی بر لزوم بازنگری ساختار این مسئولیت ها از ستاد تا مجتمع ها تأکید کرد و افزود: این رویکرد، اثربخشی اقدامات را افزایش و مسیر های نوین تعامل را ایجاد می کند.

فیض همچنین انسجام، استمرار و هدفمندی برنامه ها را ضروری برشمرد و خواستار توجه ویژه هیئت های اجرایی به تعامل با جوامع محلی شد.

در این جلسه، عملکرد مجتمع های تولیدی بررسی و تصمیمات لازم برای رفع موانع، از جمله تأمین سوخت با توجه به بارش های اخیر، اتخاذ شد.


برچسب ها: مسئولیت های اجتماعی - شرکت ملی صنایع مس ایران - جوامع محلی - رفع محرومیت - شرکت ملی - اجتماعی - صنایع مس ایران
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل شرکت ملی مس: تعامل با جوامع محلی در اولویت است

مدیرعامل شرکت ملی مس: تعامل با جوامع محلی در اولویت است