مطالب مرتبط:
طرح نقش آفرین، افق تازه ای برای شناسایی استعدادهای طلاب خواهر
راه یابی اثر هنرمند چهارمحال و بختیاری به بخش نهایی پوستر جشنواره تئاتر فجر
المپیاد فیلمسازی بستری برای رشد و تداوم ارتباط/ تهران تنوع بصری بیشتری در اختیار شرکت کنندگان می گذارد
ارسال 122 اثر به بخش رادیو تئاتر جشنواره تئاتر فجر
افزایش بستری ها در سارایوو به دلیل آلودگی هوا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1404 ساعت 20:402025-12-21دانش

جشنواره نانو، بستری برای شناسایی استعدادهای دانشجویی


ششمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو در دانشگاه پیام نور مشهد برگزار شد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور در ششمین جشنواره سراسری دانشجویی نانو در مشهد گفت: علم نانو جزو علوم مادر محسوب می شود، بنابراین هدف از برگزاری جشنواره هایی مانند جشنواره نانو، حرکت به سوی پیشرفت و استقلال است.

حسین زارع برگزاری جشنواره نانو را بستری برای شناسایی استعدادهای دانشجویی، حمایت از ایده های جدید، توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی دانشجویان و ایجاد پیوند میان جامعه صنعت و دانشگاه دانست.

وی با اشاره به سابقه برگزاری این جشنواره گفت: دانشگاه پیام نور نخستین جشنواره نانو را در سال 93 به میزبانی دانشگاه پیام نور مازندران برگزار کرد.

زارع خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره که به میزبانی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار شد، 92 اثر ارائه شده است.

همچنین 13 وبینار تخصصی در حوزه هوش مصنوعی در دانشگاه پیام نور برگزار شده است.

وی با تبریک به دانشجویانی که به این مرحله راه یافته اند، تأکید کرد: این نقطه، آغاز راه است نه پایان آن و چه نیکوست که دانشجویان، آینده کشور را با چراغ علم روشن کنند.


برچسب ها: دانشگاه پیام نور - جشنواره - جشنواره نانو - دانشگاه - برگزار - دانشجویی - دانشگاه پیام نور مشهد
آخرین اخبار سرویس:

جشنواره نانو، بستری برای شناسایی استعدادهای دانشجویی

جشنواره نانو، بستری برای شناسایی استعدادهای دانشجویی