مطالب مرتبط:
فیلم | اعزام کاروان سلامت هلال احمر به روستاهای کم برخوردار گیلانغرب
201 عملیات امدادونجات هلال احمر در 72 ساعت گذشته
چگونه از هلال احمر واکسن گارداسیل بگیریم؟ راهنمای کامل
خدمت در هلال احمر فراتر از قومیت و مذهب است
بیش از 500 امدادگر هلال احمر استان کرمان در آماده باش کامل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 12:402025-12-16ورزشي

هشدار هلال احمر درباره کوهنوردی در ارتفاعات


معاون عملیات هلال احمر از کوهنوردان خواست طی روز های آینده از هرگونه صعود به ارتفاعات به ویژه در شرایط هشدار نارنجی و قرمز به طور جدی پرهیز کنند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  محمدحسین کبادی معاون عملیات هلال احمر با تأکید بر اینکه متأسفانه شاهد عدم رعایت هشدار ها و ضوابط صعود به ارتفاعات هستیم، اظهار کرد در همین چند روز گذشته بانوی کوهنوردی در ارتفاعات دماوند اقدام به صعود کرده که متأسفانه مفقود شده و تیم های امدادی هلال احمر در حال جست و جو هستند، اما تاکنون پیدا نشده است.

  وی با بیان اینکه شرایط جوی در ارتفاعات ساعت به ساعت و روز به روز بدتر می شود، افزود در حال حاضر با شرایط ناپایدار جوی مواجه هستیم و زمانی که هشدار های قرمز و نارنجی صادر می شود، وضعیت در ارتفاعات به مراتب سخت تر و خطرناک تر خواهد بود.

  این مقام مسئول در هلال احمر تأکید کرد با توجه به هشدار های صادرشده، از همه کوهنوردان و طبیعت گردان می خواهیم طی روز های آینده از هرگونه صعود به ارتفاعات جداً پرهیز کنند.

  کبادی ادامه داد در صورتی که قرار است برنامه ای در مناطقی که فاقد هشدار جوی هستند اجرا شود، این برنامه ها باید حتماً به صورت تیمی، در قالب گروه های حرفه ای و از طریق باشگاه هایی که دارای سازوکار مشخص و مورد تأیید فدراسیون کوهنوردی هستند و بر اسا


برچسب ها: ارتفاعات - هلال احمر - هشدار - هلال - احمر - کوهنوردی - شرایط
آخرین اخبار سرویس:

هشدار هلال احمر درباره کوهنوردی در ارتفاعات

هشدار هلال احمر درباره کوهنوردی در ارتفاعات