مطالب مرتبط:
وزیر راه آهن پاکستان: قطار باری اسلام آباد-تهران-استانبول 10 دی حرکت می کند
قطار باری اسلام آباد-تهران-استانبول 10 دی حرکت می کند
قطار 10 دی در راه تهران-استانبول؛ مقصد ناخوشایند، مسافران پشیمان؟
توافق آنکارا و اسلام آباد برای اکتشاف نفت و گاز در پاکستان
بازگشایی مرز ازبکستان و افغانستان | فرصتی تازه برای تجارت در سایه توقف مبادلات کابل–اسلام آباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1404 ساعت 10:552025-12-03اقتصادي

قطار باری اسلام آباد- تهران- استانبول 10 دی حرکت می کند


وزیر راه آهن پاکستان در جمع مسوولان اتاق بازرگانی و صنایع شهر راولپندی گفت: پاکستان تمایل جدی به گسترش ارتباطات منطقه ای با جمهوری اسلامی ایران دارد.

- قطار باری اسلام آباد- تهران- استانبول 10 دی حرکت می کند وزیر راه آهن پاکستان در جمع مسوولان اتاق بازرگانی و صنایع شهر راولپندی گفت: پاکستان تمایل جدی به گسترش ارتباطات منطقه ای با جمهوری اسلامی ایران دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حنیف عباسی گفت :برای تسهیل این امر، راه آهن پاکستان قصد دارد تا پایان سال جاری (میلادی) حمل و نقل ریلی را فراهم کند و از جامعه تجاری می خواهد که از این فرصت های جدید بهره برداری کنند.

️ وزیر راه آهن پاکستان تصریح کرد: برنامه احیای قطار کانتینربر اسلام آباد-تهران-استانبول ITI از روز 31 دسامبر به اجرا گذاشته می شود و معتقدیم که استفاده از این ارتباطات برای تجارت منطقه ای ما بسیار حائز اهمیت است.

️ بزرگترین چالش فنی، اختلاف ارتفاع خطوط ریلی در مرز پاکستان و ایران است که اکنون از طریق بهبود امکانات حمل و نقل برای اطمینان از جابجایی روان تر بار، برطرف شده است.

️احیای قطار باری اکو به مثابه بازگشایی یک شریان تجاری استراتژیک که مدت ها به عنوان ستون فقرات ارتباطات منطقه ای اکو در نظر گرفته می شد، است.


برچسب ها: پاکستان - جمهوری اسلامی ایران - راه آهن - اتاق بازرگانی - اسلام - جمهوری اسلامی - ارتباطات
آخرین اخبار سرویس:

قطار باری اسلام آباد- تهران- استانبول 10 دی حرکت می کند

قطار باری اسلام آباد- تهران- استانبول 10 دی حرکت می کند