مطالب مرتبط:
پیشرفت 42 درصدی پروژه های نهضت ملی مسکن در خراسان شمالی / 323 هکتار در مراحل اجرا و طراحی
اجرای نمایش «پینوکیو» در جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان - همدان
اختتامیه طرح ملی جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» همراه با اعلام نفرات برتر برگزار می شود
12 نمایش در سومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان اجرا می شود
درخشش دانش آموز چهارمحال وبختیاری در جشنواره ملی فردوسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1404 ساعت 12:402025-12-08فرهنگي

نمایش مرگ در نمی زند از خراسان شمالی به جشنواره ملی راه یافت

نمایش مرگ در نمی زند از خراسان شمالی به جشنواره ملی راه یافت

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: نمایش مرگ در نمی زند از استان به دومین جشنواره سراسری تئاتر کافه ای کفیشه راه یافت.

- نمایش مرگ در نمی زند از خراسان شمالی به جشنواره ملی راه یافت معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: نمایش مرگ در نمی زند از استان به دومین جشنواره سراسری تئاتر کافه ای کفیشه راه یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ مسعود صادق تیتکانلو گفت: این نمایش با بازی مهسا سبحانی، حدیث فیروزه و مهدی کشمیری نگاهی فلسفی به مقوله زندگی و مرگ دارد.

وی افزود: بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره، مرگ در نمی زند به نویسندگی و کارگردانی مهدی کشمیری به همراه 11 نمایش دیگر از استان های تهران، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، یزد، قزوین و مرکزی در بخش نمایش های کافه ای به رقابت خواهند پرداخت.

معاون هنری ارشاد خراسان شمالی ادامه داد: این اثر نمایانگر خلاقیت و نوگرایی هنرمندان استان در حوزه تئاتر های محیطی و کافه ای است و پس از داوری اولیه هیات انتخاب جشنواره از میان 106 اثر در جمع آثار برگزیده نهایی قرار گرفت.

صادق تیتکانلو یادآور شد: هیات انتخاب بخش نمایش های کافه ای متشکل از جهانشیر یاراحمدی، رضا گشتاسب، مریم معلایی، سعید کاظمیان و عبدالرضا سواعدی، 12 نمایش را برای حضور در جشن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمایش مرگ در نمی زند از خراسان شمالی به جشنواره ملی راه یافت

نمایش مرگ در نمی زند از خراسان شمالی به جشنواره ملی راه یافت