مطالب مرتبط:
توقیف کامیون حامل 109 کیلو تریاک در حوالی قم
توقیف 80 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی جزیره توسط پلیس کیش
بجنورد هدفگذاری تولید 100 مگاوات برق خورشیدی در خراسان شمالی تا پایان سال جاری
دانشجویان؛ نبض تپنده علم و پویایی کشور از نگاه امام جمعه بجنورد
هشدار امام جمعه بجنورد/ مسئول نظارت بر سریال های نمایش خانگی چه کسی است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آذر 1404 ساعت 07:402025-12-06حوادث

توقیف دو ایسوزو حامل کود شیمیایی قاچاق در بجنورد


رییس پلیس امنیت اقتصادی استان از کشف 3800 کیلوگرم انواع کود شیمیایی قاچاق در بازرسی از دو دستگاه خودروی ایسوزو و دستگیری 2 متهم در شهرستان بجنورد خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ سرهنگ مهدی حصاری گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر حمل محموله کود شیمیایی خارج از ضوابط قانونی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پس از رهگیری و توقیف دو دستگاه خودروی ایسوزو، در بازرسی دقیق از خودرو ها مقدار 3800 کیلوگرم کود شیمیایی از نوع اوره و فسفات را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به ارزش ریالی محموله مکشوفه که حدود 390 میلیون ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه دو نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ حصاری در پایان با تأکید بر استمرار برخورد با قاچاق کالا و جرایم اقتصادی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، موضوع را از طریق شماره 30110 به ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی گزارش دهند.


برچسب ها: کود شیمیایی - پلیس امنیت اقتصادی - شیمیایی - امنیت اقتصادی - رییس پلیس امنیت اقتصادی - پلیس امنیت - ایسوزو
آخرین اخبار سرویس:

توقیف دو ایسوزو حامل کود شیمیایی قاچاق در بجنورد

توقیف دو ایسوزو حامل کود شیمیایی قاچاق در بجنورد