مطالب مرتبط:
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
اجرای طرح تسهیلاتی ارزبان بانک رفاه کارگران آغاز شد
اجرای 2.5 همت طرح زیرساختی در بخش دشت عباس دهلران
اجرای طرح غربالگری روانشناختی دانش آموزان البرز
اجرای طرح توزیع شیر رایگان در مدارس کرمان  
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 14:102025-11-23اقتصادي

اختصاص اعتبار از محل آلایندگی برای اجرای طرح های عمرانی گچساران


880 میلیارد تومان از محل آلایندگی برای اجرای طرح هایی عمرانی در مناطق شهری و روستایی گچساران اختصاص یافت.

- اختصاص اعتبار از محل آلایندگی برای اجرای طرح های عمرانی گچساران 880 میلیارد تومان از محل آلایندگی برای اجرای طرح هایی عمرانی در مناطق شهری و روستایی گچساران اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، فرماندار گچساران گفت: از ابتدای امسال تاکنون 880 میلیارد تومان از محل آلایندگی برای اجرای طرح های عمرانی در مناطق شهری و روستایی گچساران اختصاص یافته است.

ایوب مقیمی در نشست بررسی طرح های عمرانی گچساران افزود: از این میزان، 600 میلیارد تومان برای اجرای طرح های عمرانی در شهر دوگنبدان در اختیار شهرداری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: 280 میلیارد تومان هم از محل آلایندگی در اختیار دهیاری ها قرار گرفته است.

فرماندار گچساران ادامه داد: این اعتبار برای احداث بلوار، جدول گذاری، پیاده رو سازی، پسماند و بهبود تردد هزینه شده است.


برچسب ها: اجرای طرح های عمرانی - طرح های عمرانی - میلیارد تومان - گچساران - آلایندگی - عمرانی - شهری و روستایی
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص اعتبار از محل آلایندگی برای اجرای طرح های عمرانی گچساران

اختصاص اعتبار از محل آلایندگی برای اجرای طرح های عمرانی گچساران