مطالب مرتبط:
توزیع یک میلیون تن نهاده دامی در سامانه بازارگاه
وضعیت واردات و توزیع نهاده های دامی در کشور اسفناک است
قیمت انواع نهاده های دامی و محصولات کشاورزی 30 آذر 1404
ارز ترجیحی نهاده های دامی تا پایان سال حذف نمی شود
وضعیت تخصیص ارز نهاده های دامی تا پایان امسال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1404 ساعت 14:302025-12-21اقتصادي

توزیع 90 هزار تن نهاده دامی در مازندران


سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع بیش از 90 هزار تن نهاده دامی در دو هفته اخیر در سطح استان خبر داد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع بیش از 90 هزار تن نهاده دامی در این استان خبر داد.

 اسدالله تیموری یانسری با اعلام این خبر گفت: در دو هفته اخیر و با توجه به گشایش هایی که در نظام توزیع نهاده ها در کشور ایجاد شد، استان مازندران نیز از سبد نهاده های یارانه ای کشور برخوردار شد.

وی افزود: در این مدت، بیش از 90 هزار تن ذرت و سایر نهاده های دامی در استان خریداری و میان بهره برداران بخش دام و طیور توزیع شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به وضعیت تولید در بخش طیور اظهار داشت: تاکنون 17 میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده که نویدبخش روزهای مطلوب برای صنعت طیور مازندران است.

تیموری تأکید کرد: تأمین به موقع نهاده های دامی نقش مؤثری در پایداری تولید، حمایت از تولیدکنندگان و تنظیم بازار محصولات دامی و طیور استان دارد.


برچسب ها: مازندران - سازمان جهاد کشاورزی - کشاورزی مازندران - جهاد کشاورزی - نهاده - نهاده دامی - توزیع
آخرین اخبار سرویس:

توزیع 90 هزار تن نهاده دامی در مازندران

توزیع 90 هزار تن نهاده دامی در مازندران