مطالب مرتبط:
سرویس امنیت روسیه از خنثی کردن طرح خرابکاری در خطوط نفتی این کشور خبر داد
فعال بودن تمامی فرودگاه های استان کرمان
شرکت راد کابل برای راه اندازی خطوط تولید با مشکلات حقوقی و کمبود نقدینگی مواجه است
2500 اتوبوس فعال در تهران داریم
یوسفی: بدون فعال سازی کارگاه های کوچک رشد اقتصادی 8درصدی غیرممکن است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1404 ساعت 18:552025-12-17سياسي

209 هواپیمای فعال در خطوط پروازی کشور


معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری، با اشاره به تداوم تحریم های آمریکا علیه صنعت هوایی ایران گفت: با وجود محدودیت های شدید، - معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری، با اشاره به تداوم تحریم های آمریکا علیه صنعت هوایی ایران گفت: با وجود محدودیت های شدید، ناوگان هوایی کشور همچنان با 209 هواپیمای فعال به خدمات رسانی ادامه می دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما   حمیدرضا صانعی، معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری، با اشاره به چالش های ناشی از تحریم های ظالمانه آمریکا علیه صنعت حمل ونقل هوایی ایران از ابتدای انقلاب اسلامی گفت: با وجود همه فشارها و محدودیت های بین المللی، امروز ناوگان هوایی کشور شامل 209 هواپیمای فعال است و اخیراً نیز با افزودن صندلی های جدید، ظرفیت پروازی افزایش یافته است.

وی با تأکید بر اینکه ایمنی پروازها در سطح مطلوب و عملیاتی قرار دارد افزود: علی رغم محدودیت در تأمین قطعات و سرمایه گذاری خارجی، تلاش شرکت های داخلی و متخصصان حوزه تعمیر و نگهداری موجب شده پروازها بدون نگرانی جدی از نظر ایمنی انجام شوند.

نیاز مبرم به سرمایه گذاری و نوسازی ناوگان صانعی با اشاره به تأثیر تحریم ها بر روند تأمین مالی و نوسازی گفت: در حالی که در بسیاری از کشورها شرکت های هوا


برچسب ها: هواپیمای - سازمان هواپیمایی - بین الملل - تحریم های آمریکا - هواپیمایی - هوایی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

209 هواپیمای فعال در خطوط پروازی کشور

209 هواپیمای فعال در خطوط پروازی کشور