مطالب مرتبط:
رقابت 20 نامزد برای نخست وزیری عراق/ گزینه «توافقی» در کانون رایزنی های سیاسی
رقابت 20 نامزد برای نخست وزیری عراق/ گزینه «توافقی» در کانون رایزنی های سیاسی/ «عنصر غافلگیری» همچنان در سیاست عراق پابرجا است
اجرای فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری خوزستان در انتظار منابع مالی ویژه
لرستان در انتظار سامانه بارشی قوی؛ تمهیدات مدیریت بحران برای پیشگیری از خسارات
تریبونی به بلندای یک سال انتظار/ دانشجویان در روز خود سخن گفتند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1404 ساعت 12:252025-12-08سياسي

سه کرسی قدرت در میدان رقابت، بغداد در انتظار توافقی بزرگ


با پایان کار کمیساریای عالی انتخابات عراق در رسیدگی به شکایت ها و اعتراضات گروه های سیاسی درباره نتایج انتخابات اخیر مجلس، پیش بینی می شود نتیجه نهایی بررسی ها به زودی برای تصویب نهایی به شورای عالی قضایی ارسال شود.

- با پایان کار کمیساریای عالی انتخابات عراق در رسیدگی به شکایت ها و اعتراضات گروه های سیاسی درباره نتایج انتخابات اخیر مجلس، پیش بینی می شود نتیجه نهایی بررسی ها به زودی برای تصویب نهایی به شورای عالی قضایی ارسال شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ با پایان این مرحله، اکنون نگاه ها به توافقات درون گروهی جریان های شیعه، کرد و اهل سنت برای انتخاب رؤسای سه قوه دوخته شده است.

بر اساس یک عرف پذیرفته شده در عراق، پست نخست وزیری مهم ترین منصب اجرایی کشور به شیعیان، ریاست جمهوری به کرد ها و ریاست مجلس به اهل سنت تعلق دارد.

اما سؤال اصلی این است: آیا پس از گذشت بیش از یک ماه از برگزاری انتخابات، این سه طیف بر سر معرفی نامزد های نهایی خود به توافق رسیده اند؟ پاسخ تا این لحظه منفی است و دلیل آن افزایش تعداد نامزد ها و نبود اجماع داخلی میان گروه های سیاسی به ویژه در درون هر سه طیف است.

1.

شیعیان رقابت سنگین میان چهره های متعدد در میان جریان های شیعه طی یک ماه گذشته حداقل نه نام برای پست نخست وزیری مطرح شده ا


برچسب ها: انتخابات - شورای عالی قضایی - انتخاب - گروه های سیاسی - انتخابات عراق - نهایی - شورای عالی
آخرین اخبار سرویس:

سه کرسی قدرت در میدان رقابت، بغداد در انتظار توافقی بزرگ

سه کرسی قدرت در میدان رقابت، بغداد در انتظار توافقی بزرگ