مطالب مرتبط:
اجرای الگوی کشت ملی، شرط تحقق امنیت غذایی کشور
پژوهش از ارکان اصلی بالندگی علمی در حوزه است
سپهوند: مازوت سوزی با دستور شورای عالی امنیت ملی است
عضو کمیسیون اصل 90 در گفتگو با شفقنا: در آینده ای نه چندان دور، دوباره با شوک کمبود دام مولد روبه رو خواهیم شد/تا چهار ماه آینده، کشور با شوک جدیدی در حوزه امنیت غذایی روبه رو خواهد شد
تایید آیین نامه حفظ محرمانگی و امنیت داده ها در شورای ملی تأمین مالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1404 ساعت 20:252025-12-17سياسي

امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی امنیت ملی است


نشست هم افزایی بهبود امنیت غذایی با حضور نمایندگان کلیه دستگاه های اجرایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد و در آن بر ضرورت اقدام هماهنگ برای مقابله با چالش های اقلیمی و افزایش ناامنی غذایی تأکید شد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نشست هم افزایی بهبود امنیت غذایی با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی کشور در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

در این نشست، دکتر سید حسن امامی رضوی، مشاور وزیر بهداشت و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با تأکید بر اینکه امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی امنیت ملی است، گفت: در شرایط کنونی، تغییرات اقلیمی، کم آبی و شوری آب و خاک در برخی مناطق کشور، تولید غذا را با چالش مواجه کرده و موجب افزایش ناامنی غذایی شده است.

وی با اشاره به ضرورت مقابله با این شرایط افزود: مواجهه مؤثر با ناامنی غذایی مستلزم هم افزایی و اقدام هماهنگ تمامی دستگاه های ذی ربط در حوزه هایی همچون تأمین غذای کافی و سالم، کنترل و تنظیم قیمت مواد غذایی، افزایش دسترسی اقشار مختلف جامعه به غذا، اشتغال زایی و ارتقای سطح درآمد گروه های کم درآمد است.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی همچنین از اجرای طرح مداخله ای توانمندسازی جامعه برای پیشگیری از ناامنی غذایی خبر داد و تصری


برچسب ها: امنیت غذایی - غذایی - امنیت - شورای عالی سلامت - ناامنی غذایی - دستگاه های اجرایی - شورای عالی
آخرین اخبار سرویس:

امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی امنیت ملی است

امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی امنیت ملی است