مطالب مرتبط:
آیین تجلیل از موکب داران اربعینی مازندران برگزار شد
تصاویر/ مراسم تجلیل از بسیجیان پیشکسوت با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی
نمایشگاه آثار پویش عکس عاشورایی و اربعینی در قم
تجلیل از صبر و استقامت خانواده شهدا و ایثارگران در بوکان
تجلیل از مدال آور زنجانی در بیست ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 18:002025-11-23سياسي

تجلیل از 35 موکب دار برتر اربعینی مازندران


از 35 موکب دار برتر و دستگاه های اجرایی مرتبط با برگزاری مراسم اربعین مازندران با حضور دبیر ستاد مرکزی اربعین کشور، تجلیل شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ محمد باقری در این مراسم که با حضور موکب داران و مسئولان استانی برگزار شد، گفت: علیرغم گرمای بی سابقه بالای 50 درجه و جنگ 12 روزه صهیونیستی، شاهد بی نظیرترین اربعین بودیم.

  وی با اشاره به برنامه ریزی برای اربعین سال آینده افزود: طی چندین جلسه با شکل گیری 18 کمیته، برنامه های اربعین 1405 را با جدیت پیگیری می کنیم.

  معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز در این مراسم گفت: در سال گذشته با همراهی 35 موکب، بالغ بر 88 هزار زائر از مازندران عازم راهپیمایی اربعین حسینی در عراق شدند.

  حسینی جو با تقدیر از همکاری دستگاه های اجرایی استان افزود: با حمایت استاندار مازندران، حمایت از موکب داران و برنامه ریزی برای اربعین سال جدید از اولویت های استانداری است.

  در این مراسم از 35 موکب دار برتر و دستگاه های اجرایی مرتبط با برگزاری مراسم اربعین در استان تجلیل به عمل آمد.


برچسب ها: اربعین - مازندران - استاندار مازندران - دستگاه های اجرایی - برنامه ریزی - راهپیمایی اربعین حسینی - استان
آخرین اخبار سرویس:

تجلیل از 35 موکب دار برتر اربعینی مازندران

تجلیل از 35 موکب دار برتر اربعینی مازندران