مطالب مرتبط:
خرید 35 دستگاه ماشین آلات سنگین برای نوسازی ناوگان راهداری آذربایجان شرقی
صدور سومین هشدار زرد آلودگی هوادر آذربایجان غربی
هوای ناسالم در راه است؛ هواشناسی آذربایجان غربی هشدار سطح زرد صادر کرد
رونمایی از ویدئو وال صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی
افتتاح 1251 طرح محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 آذر 1404 ساعت 20:552025-11-27حوادث

هشدار پلیس فتا آذربایجان شرقی در مورد کلاهبرداری اینترنتی


رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی از شیوه جدید کلاهبرداری اینترنتی با عنوان برنده جایزه یک دستگاه خودرو شده اید خبر داد و گفت: شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند و فریب نخورند.

- رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی از شیوه جدید کلاهبرداری اینترنتی با عنوان برنده جایزه یک دستگاه خودرو شده اید خبر داد و گفت: شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند و فریب نخورند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،سرهنگ اکبر محمدجعفری با هشدار نسبت به شیوه جدید کلاهبرداری اینترنتی گفت: افراد سودجو ابتدا با فروش آنلاین کالا و ارسال آن به خریداران اعتماد اولیه را جلب می کنند.

وی افزود: کلاهبرداران در مرحله بعد با قربانی تماس گرفته و اعلام می کنند به دلیل خرید اخیر برنده یک دستگاه خودرو شده اید و سپس با عناوینی چون هزینه انتقال خودرو، تنظیم سند یا مالیات مبالغی مطالبه می کنند.

سرهنگ محمد جعفری گفت: پس از واریز این مبالغ، کلاهبرداران معمولاً پاسخگوی تماس ها نیستند و در مواردی نیز تنها برای خرید زمان و ادامه کلاهبرداری با سایر افراد پاسخ های جعلی ارائه می دهند.

رییس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: این روش یکی از ترفند های رایج کلاهبرداری است و مجرمان با استفاده از نام شرکت هایی که در جستجوی اینترنتی قابل مشاهده اند سعی در واقعی جلو


برچسب ها: کلاهبرداری اینترنتی - آذربایجان شرقی - کلاهبرداری - آذربایجان - اینترنتی - پیامک های جعلی - یک دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

هشدار پلیس فتا آذربایجان شرقی در مورد کلاهبرداری اینترنتی

هشدار پلیس فتا آذربایجان شرقی در مورد کلاهبرداری اینترنتی