مطالب مرتبط:
استاندار فارس: امنیت داخلی کشور مرهون اقتدار و ایثار نیروهای فراجاست
ضرورت استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی
سرلشکر رحیم صفوی: فقط 2 درصد از ظرفیت استفاده می شود
نجارزاده در بازدید از شرکت دومینو: حمایت از تولید و امنیت غذایی در اولویت است/ بانک ملی ایران؛ پیشران اشتغال و امنیت غذایی
ظرفیت های بانک رفاه کارگران در تأمین مالی واحد های تولیدی افزایش یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 18:402025-12-15سياسي

استاندار هرمزگان: باید از ظرفیت مرزها برای تأمین امنیت غذایی استفاده کرد


استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت بهره گیری حداکثری از ظرفیت های مرزی استان، گفت: باید یک راه میان بر مبتنی بر قوانین کشور طراحی شود تا از طریق آن، - ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت بهره گیری حداکثری از ظرفیت های مرزی استان، گفت: باید یک راه میان بر مبتنی بر قوانین کشور طراحی شود تا از طریق آن، تأمین کالاهای اساسی به ویژه در شرایط بحرانی با کمبود مواجه نشود.

محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، در نشست کارگروه مبادلات مرزی استان که با حضور احمد مرادی، نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد، اظهار کرد: راهکارهای تسهیل مبادلات مرزی و تأمین نیازهای اساسی استان در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به تجارب گذشته در مدیریت بحران افزود: در جریان جنگ 12 روزه، با استفاده از اختیارات قانونی، حجم قابل توجهی از کالاها ترخیص شد که نقش مؤثری در ایجاد آرامش در بازار و جامعه داشت و این تجربه نشان داد می توان در چارچوب قانون، مسیرهای سریع و مؤثری برای تأمین نیازهای مردم تعریف کرد.

وی با بیان اینکه پس از آن نیز از ظرفیت های قانونی متعددی استفاده شد، افزود: در مواجهه با تهدیدها باید فرصت سازی کنیم و از مزیت های مرزنشینی استان برای تأمین منافع مردم و کشور بهره ببریم.


برچسب ها: استاندار هرمزگان - استان - هرمزگان - استاندار - مبادلات مرزی - تأمین کالاهای اساسی - بهره گیری
آخرین اخبار سرویس:

استاندار هرمزگان: باید از ظرفیت مرزها برای تأمین امنیت غذایی استفاده کرد

استاندار هرمزگان: باید از ظرفیت مرزها برای تأمین امنیت غذایی استفاده کرد