مطالب مرتبط:
دیدار سخنگوی دولت با نماینده ولی فقیه در استان قزوین
پیش بینی بارش برف و باران و وزش باد های شدید در استان قزوین
تصاویر / دیدار سخنگوی دولت با نماینده ولی فقیه در استان قزوین
تصاویر /دوره آموزشی ویژه مبلغان بومی و ائمه جماعات بقاع متبرکه و اماکن مذهبی استان قزوین
تصاویر/ تجلیل از بانوان شاغل در اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 21:252025-12-15اقتصادي

آبرسانی از سد طالقان؛ ابرپروژه حیاتی استان قزوین در مسیر بهره برداری


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین گفت: طرح آبرسانی از سد طالقان یکی از ابرپروژه های حیاتی استان است که با حجم بالای اجرا و اعتبارات، نقش مهمی در تأمین آب شرب و کاهش برداشت از سفره های زیرزمینی دارد.

- آبرسانی از سد طالقان؛ ابرپروژه حیاتی استان قزوین در مسیر بهره برداری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین گفت: طرح آبرسانی از سد طالقان یکی از ابرپروژه های حیاتی استان است که با حجم بالای اجرا و اعتبارات، نقش مهمی در تأمین آب شرب و کاهش برداشت از سفره های زیرزمینی دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین ، ستوده در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه قزوین افزود: این طرح پس از تخصیص 60 میلیون متر مکعب آب از سهم کشاورزی به شرب استان در سال 1394، در سال 1396 با پیمانکاری شرکت جهاد نصر کرمان آغاز شد.

در مرحله نخست، 17 کیلومتر خط انتقال اجرا شد، اما به دلیل کمبود اعتبارات متوقف گردید تا اینکه در دولت فعلی با حمایت استاندار و مدیریت استان دوباره فعال شد.

وی توضیح داد: تاکنون 18 کیلومتر خط انتقال شامل 10 کیلومتر خط اصلی و 8 کیلومتر انشعابی اجرا شده و شهر آبیک با ظرفیت 250 لیتر در ثانیه از طریق یک تصفیه خانه موقت به آب باکیفیت سد طالقان دسترسی یافته است.


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای - شرکت آب منطقه ای قزوین - سد طالقان - سفره های زیرزمینی - قزوین - شرکت آب منطقه ای - آبرسانی
آخرین اخبار سرویس:

آبرسانی از سد طالقان؛ ابرپروژه حیاتی استان قزوین در مسیر بهره برداری

آبرسانی از سد طالقان؛ ابرپروژه حیاتی استان قزوین در مسیر بهره برداری