مطالب مرتبط:
تصاویر/ آیین تکریم و معارفه مدیرکل مرکز خدمات حوزه علمیه استان کرمان
750 تبعه خارجی غیرمجاز در استان یزد دستگیر شدند
کم تحرکی گسترده در استان یزد نگران کننده شد
ششمین جشنواره قرمه استان یزد افتتاح شد
ستوده نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1404 ساعت 11:252025-12-09پزشكي

تکریم و معارفه مدیرکل انتقال خون استان یزد


مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران: مشارکت بانوان در اهدای خون زیر 5 درصد است.

-  به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد ، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه اهداکنندگان خون و نقش بی بدیل این حوزه در نظام سلامت کشور، استان یزد را یکی از موفق ترین استان ها در تأمین و پشتیبانی از شبکه خون کشور معرفی کرد.

دکتر قره باغیان به اهمیت نقش انتقال خون در زنجیره درمان پرداخت و گفت: بیماران در بیمارستان ها با مرگ و زندگی دست وپنجه نرم می کنند و در این میان، سلامت خون و فرآورده های خونی مهم ترین مؤلفه نجات بیماران است.

  وی در بخش دیگری از صحبت های خود به پدیده سالمندی جمعیت ایراناشاره کرد و آن را زنگ خطری برای نیاز رو به افزایش به خون و فرآورده های خونی دانست و گفت: در آینده نزدیک، با افزایش میانگین سنی و بروز بیماری های وابسته به سن، نیاز کشور به خون بیشتر خواهد شد.

از سوی دیگر، میزان اهدای خون در میان بانوان پایین است و تنها پنج درصد از اهداکنندگان را زنان تشکیل می دهند، در حالی که بیش از نیمی از دریافت کنندگان خون، بانوان هستند.

این موضوع باید با برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی بهبود یابد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد هم در این مراسم گفت: سازمان انتقال خون را باید سازمان انتقال مهربانی ایرانیان دانست؛


برچسب ها: سازمان انتقال خون ایران - انتقال خون - سازمان انتقال خون - فرآورده های خونی - مدیرکل انتقال خون استان یزد - انتقال - استان یزد
آخرین اخبار سرویس:

تکریم و معارفه مدیرکل انتقال خون استان یزد

تکریم و معارفه مدیرکل انتقال خون استان یزد