مطالب مرتبط:
اختصاص بیش از 4700 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های حمایتی کمیته امداد گلستان
تکمیل سد عالی محمود الیگودرز نیازمند 900 میلیارد تومان اعتبار
لزوم اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی برای رونوشت منابع ژنتیکی بخش کشاورزی و منابع طبیعی
تکمیل ورزشگاه 2500 نفره دزفول نیازمند 750 میلیارد تومان اعتبار
حمایت های بانک رفاه کارگران از واحدهای تولیدی افزایش یافت؛ رشد چشم گیر در صدور ضمانت نامه ها و گشایش اعتبار اسنادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1404 ساعت 20:102025-12-17اقتصادي

2 هزار میلیارد اعتبار لازم برای مقابله با سویه جدید تب برفکی


مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی می گوید برای مدیریت و مقابله کامل سویه جدید تب برفکی 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برآورد می شود که برای تامین آن، - مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی می گوید برای مدیریت و مقابله کامل سویه جدید تب برفکی 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برآورد می شود که برای تامین آن، در حال پیگیری از دولت هستیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، نبی الله رشنو گفت: در راستای حمایت های اعتباری از مدیریت و کنترل سویه جدید تب برفکی (SAT، تاکنون دو نشست اختصاصی با حضور برخی از نمایندگان دستگاه های اجرایی ذی ربط از جمله این دفتر در سازمان مدیریت بحران برگزار و مصوب شده که 800 میلیارد تومان به سازمان دامپزشکی کشور اختصاص یابد.

وی افزود: در نشست نخست سازمان مدیریت بحران مبلغ 300 میلیارد تومان برای مدیریت این سویه جدید تب برفکی مصوب شد که اختصاص یافته و در دومین نشست نیز مبلغ 500 میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است که به زودی به سازمان دامپزشکی کشور تخصیص داده خواهد شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تخصیص 500 میلیارد تومان اعتبار، سازمان دامپزشکی کشور باید هر چه زودتر گزارش های خود را درباره وض


برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی - مدیریت - میلیارد تومان - 2 هزار میلیارد تومان - مدیریت بحران - جهاد کشاورزی - دفتر مدیریت بحران
آخرین اخبار سرویس:

2 هزار میلیارد اعتبار لازم برای مقابله با سویه جدید تب برفکی

2 هزار میلیارد اعتبار لازم برای مقابله با سویه جدید تب برفکی