مطالب مرتبط:
گفت وگو | پژمانفر: وزارت جهاد کشاورزی پاسخگوی خسارات تب برفکی به دامداران باشد
وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخگوی خسارات تب برفکی باشد
پژمان فر با اشاره به شیوع تب برفکی: وزارت کشاورزی پاسخگوی خسارات تب برفکی به دامداران باشد
قالیباف: وزارت جهاد کشاورزی به جای تولیدکننده، تاجر شده است
انتصاب مدیران عزل و نصب شد: تبعیض یا عدالت در وزارت جهاد کشاورزی؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1404 ساعت 00:502025-12-02اقتصادي

وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخگوی خسارت به دامداران باشد


پژمانفر با اشاره به بحث آفات و بیماری های دامی و کشاورزی گفت: یکی از وظایف اصلی وزارت جهاد کشاورزی، کنترل آفت ها و بیماری هایی است که در طول سال دامنگیر دام ها و محصولات کشاورزی می شود.

- به گزارش تابناک، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد با اشاره به بحث آفات و بیماری های دامی و کشاورزی اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی وزارت جهاد کشاورزی، کنترل آفت ها و بیماری هایی است که در طول سال دامنگیر دام ها و محصولات کشاورزی می شود.

این موضوع حساسیت بالایی دارد، زیرا تلفات دام ها و کاهش تولید محصولات می تواند به اقتصاد کشور فشار وارد کند.

وی افزود: به عنوان مثال در حوزه سموم کشاورزی، گزارش هایی دریافت شده که برخی از سموم وارداتی کیفیت لازم را ندارند و یا استفاده نادرست از آن ها در کشاورزی مخاطراتی ایجاد می کند.

وزارت جهاد کشاورزی باید نسبت به استاندارد بودن سموم و آفت کش ها حساسیت ویژه ای داشته باشد و اطمینان حاصل کند که محصولات کشاورزی و دام ها در معرض آسیب قرار نگیرند.

رییس کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به مسئله واکسیناسیون دام ها گفت: برخی بیماری ها از طریق پرندگان مهاجر و آفات منتقل می شوند.

ضروری است واکسن های مؤثر و به اندازه کافی تولید و در اختیار دامداران قرار گیرد تا پیش از شیوع گسترده بیماری بتوان


برچسب ها: کشاورزی - وزارت جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی - محصولات کشاورزی - بیماری های دامی - آفات و بیماری - بیماری
آخرین اخبار سرویس:

وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخگوی خسارت به دامداران باشد

وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخگوی خسارت به دامداران باشد