مطالب مرتبط:
کشف راهکارهای نوین: اجرای 2 طرح تحقیقاتی برای جهش تولید گندم در دشتستان بوشهر
واگذاری اراضی ملی استان بوشهر برای اجرای طرح های غیرکشاورزی
افزایش کرایه اسنپ و تپسی بعد از اجرای این طرح/ شهروندان گلایه کردند
اجرای طرح «قاضی در مدرسه» در مدارس کشکوییه
برآورد مالی اجرای طرح ساماندهی نیروهای شرکتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1404 ساعت 16:552025-12-14اقتصادي

اجرای دو طرح تحقیقاتی علمی برای بهبود تولید گندم در بوشهر


عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع بوشهر گفت: دو طرح علمی تحقیقاتی مدیریت تغذیه گندم با رهیافت مشارکت برای بهبود تولید گندم در شهرستان دشتستان اجرا شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ زینب نادری زاده افزود: این طرح ها با هدف بهینه سازی مصرف کود های شیمیایی، آلی و محرک های رشد در مزارع کشاورزان شهرستان دشتستان اجرا شده است تا بهره وری تولید گندم در شرایط مختلف بهبود یابد.

وی اضافه کرد: این دو طرح تحقیقی توسعه ای شامل مدیریت تغذیه بهینه نیتروژن در گندم آبی که دومین سال اجرای خود را سپری می کند و مدیریت تغذیه گندم آبی در شرایط تنش شوری که در سال چهارم اجرا قرار دارد، است.

نادری زاده بیان کرد: این طرح ها با مشارکت معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان و همکاری کشاورزان منطقه اجرا می شود و تلاش دارند با مصرف بهینه کود های شیمیایی و محرک های رشد، عملکرد و کیفیت محصول گندم را افزایش دهند.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح ها نقشی مؤثر در دستیابی به کشاورزی پایدار و ارتقای سطح دانش فنی کشاورزان خواهد داشت.


برچسب ها: شهرستان دشتستان - تولید گندم - معاونت بهبود تولیدات گیاهی - اجرا - گندم - تحقیقات - تولید
آخرین اخبار سرویس:

اجرای دو طرح تحقیقاتی علمی برای بهبود تولید گندم در بوشهر

اجرای دو طرح تحقیقاتی علمی برای بهبود تولید گندم در بوشهر