مطالب مرتبط:
«خودکشی دیجیتالی» واقعیت دارد؟ متخصصان رفتارهای مرموز هوش مصنوعی را توضیح می دهند
دانلود آهنگ منصور ( ورژن هوش مصنوعی ) به نام امون از دست این دل
دانلود آهنگ منصور ( ورژن هوش مصنوعی ) به نام امون از دست این دل
هوش مصنوعی، زبان پنهان نانوذرات را رمزگشایی می کند
دلبری هوش مصنوعی از آقای رییس جمهور + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 14:252025-11-23فرهنگي

هوش مصنوعی جای نویسندگان را می گیرد؟


نویسندگان بیم آن را دارند که هوش مصنوعی ممکن است ارتباط عمیق بین نویسندگان و مخاطبان را در مقطعی که مطالعه به طور ویژه بین کودکان در سطح پایینی قرار دارد، - صعیف کند.

فقط یک سوم از کودکان بریتانیا اعلام کردند که از مطالعه کتاب در اوقات فراغت لذت می برند که پایین تر سطح در دو دهه اخیر است.

بیش از نیمی از رمان نویس های بریتانیا معتقدند که هوش مصنوعی جای آن ها را خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، بر اساس یک گزارش جدید که توسط دانشگاه کمبریج منتشر شده است، بیش از نیمی از رمان نویس هایی که آثارشان را در بریتانیا منتشر کرده اند، معتقدند که هوش مصنوعی درنهایت به طور کامل جایگزین آن ها خواهد شد.

گاردین نوشت، این پژوهش جدید نگرانی گسترده درباره سرعت و وسعت پیشرفت هوش مصنوعی در دنیای ادبیات را نشان می دهد.

51 درصد از رمان نویس ها اعتقاد دارند هوش مصنوعی جای آن ها را می گیرد این تحقیق 258 رمان نویس که آثارشان به مرحله انتشار رسیده است و 74 چهره حوزه نشر از جمله ویراستاران را ارزیابی کرده است.

51 درصد از رمان نویس ها اعلام کردند که هوش مصنوعی احتمالا به طور کامل جایگزین آن ها در کارشان خواهد شد.

بسیاری از شرکت کنندگان در این تحقیق اعلام کردند که از آثارشان بدون اجازه برای آموزش مدل های بزرگ زبانی استفاده شده است و 39 درصد از آن ها نیز گزارش دادند ک


برچسب ها: هوش مصنوعی - مصنوعی - رمان نویس - نویس - نویسندگان - بریتانیا - رمان
آخرین اخبار سرویس:

هوش مصنوعی جای نویسندگان را می گیرد؟

هوش مصنوعی جای نویسندگان را می گیرد؟