مطالب مرتبط:
ماکت سر بریده نتانیاهو در خیابان های تل آویو
تغییرات قیمت دلار امروز 18 آذر 1404 / لیر ترکیه و دینار عراق چند؟
بحران در مرکز تل آویو؛ برج 50 طبقه به دلیل آتش سوزی تخلیه شد
اخبار روز | وقتی «امل سایین» بازیگر و خواننده ترکیه ای در کنار ایرج قادری بازی کرد
تصویر بازیگر ترکیه ای در کنار ایرج قادری!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 11:052025-12-10بين الملل

تل آویو نگران پیشرفت نظامی ترکیه است


روزنامه رژیم صهیونیستی با استناد به تازه ترین رتبه بندی جهانی سال جاری میلادی، در مقاله ای به پیشروی نظامی ترکیه و مصر در منطقه پرداخت.

- تل آویو نگران پیشرفت نظامی ترکیه است روزنامه رژیم صهیونیستی با استناد به تازه ترین رتبه بندی جهانی سال جاری میلادی، در مقاله ای به پیشروی نظامی ترکیه و مصر در منطقه پرداخت.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری معاریو در مقاله ای به قلم الی لیون روزنامه نگار صهیونیست نوشت: شواهد متعددی از افزایش حضور ترکیه در سطح بین الملل وجود داشته و این در شاخص قدرت نظامی Global Firepower نمایان شده است، در سایه تغییرات ژئوپلتیک 2 سال اخیر، با به روزرسانی این رتبه بندی، ترکیه در جایگاه اول قدرت نظامی منطقه خاورمیانه قرار گرفت.

معاریو نوشت: تحلیل داده ها حاکی از توازن قوای جدیدی در منطقه بوده و نشان می دهد ترکیه، رژیم صهیونیستی، ایران، مصر و عربستان در پنج رتبه اول فهرست خاورمیانه قرار دارند.

این روزنامه عبری نوشت: از میان 145 کشوری که در این رتبه بندی قرار دارند، ترکیه در زمره 10 کشور اول قرار گرفته و جایگاه نهم را به خود اختصاص داد و توانست ثبات جایگاه خود را حفظ کند.

معاریو همچنین نوشت، اسراییل رتبه دوم خاورمیانه و پانزدهم جهانی را به خود اختصاص داده و ایران نیز تنها با یک پله فاصله در رتبه سوم منطقه و شانزدهم جها


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - ترکیه - پیشروی نظامی ترکیه - صهیونیست - نظامی - رتبه بندی جهانی - روزنامه
آخرین اخبار سرویس:

تل آویو نگران پیشرفت نظامی ترکیه است

تل آویو نگران پیشرفت نظامی ترکیه است