مطالب مرتبط:
ایران ساخت آماده توسعه صادرات دانش بنیان به کشور های همسایه
عارف: دولت از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند/ کیفیت محصولات دانش بنیان داخلی کمتر از نمونه های خوب خارجی نیست/ مسیر پیشرفت کشور در مسیر فناوری های نوظهور باید ادامه یابد
عارف: دولت از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند
عارف: دولت از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند
دولت از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 09:552025-12-16اقتصادي

صادرات بیش از 800 هزار دلاری شرکت های دانش بنیان در کاشان

صادرات بیش از 800 هزار دلاری شرکت های دانش بنیان در کاشان

شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان تاکنون بیش از 800 هزار دلار صادرات داشته اند.

- صادرات بیش از 800 هزار دلاری شرکت های دانش بنیان در کاشان شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان تاکنون بیش از 800 هزار دلار صادرات داشته اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ رییس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان، با اشاره به اینکه افزایش صادرات تولیدات دانش محور یکی از اهداف اصلی شرکت های مستقر در پارک است، گفت: در شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک حدود 450 نفر شاغل هستند و بخش عمدهاین نیروی کار را دانش آموختگان دانشگاهی تشکیل می دهند.

محمد رضا مومنیان همچنین افزود: در حال حاضر بیش از 100 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان فعال هستند و درخواست های زیادی برای حضور در پارک ثبت شده است.

وی از پیوستن مراکز رشد ابوزیدآباد، سفیدشهر و اردهال به پارک خبر داد و گفت: چند شرکت در حوزه صنایع خلاق و صنایع دستی نیز در این پارک علم و فناوری فعالیت می کنند.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان افزود: درصد موفقیت شرکت های مستقر در پارک بیش از 70 درصد است، در حالی که این نرخ برای شرکت های معمولی حدود 8 درصد گزارش شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صادرات بیش از 800 هزار دلاری شرکت های دانش بنیان در کاشان

صادرات بیش از 800 هزار دلاری شرکت های دانش بنیان در کاشان